Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Bărbatul din imagine are 90 de ani și se trezește în fiecare dimineață la ora 4:00. Ce job are

Bărbatul din imagine are 90 de ani și se trezește în fiecare dimineață la ora 4:00. Ce job are

Un britanic de 90 de ani dă lecții multora dintre noi. În ciuda vârstei înaintate, acesta nu renunță la muncă și continuă să meargă în fiecare zi la job. Bătrânelul se trezește la ora 4:00 dimineața și pornește la treabă. Își iubește meseria și dorește că încă un an, cel puțin, să o mai practice, scrie cancan.ro.

Brian Wilson, din Sheffield, este șofer de camion. Acesta și-a început cariera în anul 1953, iar după 70 de ani de muncă se trezește în fiecare dimineață cu aceeași dorință și pasiune. Bătrânul nu se ferește de turele de muncă de 12 ore și duce marfă în toată Anglia.

În fiecare dimineață la ora 4:00, Brian Wilson este în picioare și gata de muncă. Tată a patru copii, bătrânelul spune că își dorește să mai stea la volanul camionului cel puțin un an. Din cauza vârstei înaintate, anual bătrânul trebuie să facă și să treacă testele medicale, pentru a avea dreptul de a conduce pe șoselele publice. În acest an, bărbatul a trecut toate testele și speră că și anul viitor o să mai fie apt.

„Dacă mă voi simți suficient de bine, atunci voi continua, chiar dacă sunt la o vârstă înaintată. Trebuie să merg în fiecare an (la testele medicale) și mă bucur că am trecut”, a declarat Brian Wilson, potrivit Daily Mail.

Brian Wilson, o viață cu volanul în mână

Istoria lui Brian Wilson se leagă de autovehicule. Înainte să ajungă șofer de camion, bărbatul a făcut parte din armata britanică, unde a condus blindate până în anul 1950, atunci când a fost dislocat în Germania. Când s-a întors acasă s-a angajat la o companie petrolieră, iar mai târziu a început să lucreze la compania de transport a tatălui său.

În anul 1970, Brian Wilson a preluat firma tatălui său și se află la conducerea ei de atunci. De-a lungul carierei sale bătrânul a parcurs milioane de kilometri, însă acum se limitează la călătorii scurte de 12 ore, pe distanțe de aproximativ 250 de kilometri.

„Depinde cât sunt de ocupat și săptămâna asta am fost ocupat. Am lucrat în fiecare zi și probabil că voi lucra mai mult de 40 de ore în această săptămână. Mâine voi lucra aproximativ 12 ore, deoarece voi pleca spre Birmingham, la aproximativ 5 dimineața și apoi va fi 17 când mă voi întoarce, dar m-am obișnuit cu asta. Lucrez pentru mine și nu aș face-o dacă aș lucra pentru altcineva”, a mai spus Brian Wilson.

 

 

Sursa foto: cancan.ro

Share:

Articole recomandate