Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Campanie de colectare a jucăriilor, a jocurilor educative și a cărților pentru copiii din familii sărace

Campanie de colectare a jucăriilor, a jocurilor educative și a cărților pentru copiii din familii sărace

Fiecare dintre noi își aduce aminte cu drag că atunci când eram copii cea mai mare bucurie era când primeam jucării! Știm bine cu toții, din nefericire, că pentru foarte mulți copii din Republica Moldova a avea o jucărie este un lux din cauza neajunsurilor și greutăților cu care se confruntă chiar din fragedă copilărie.

De aceea, Asociația Obștească „CONCORDIA. Proiecte Sociale” va desfășura în perioada 13-30 noiembrie curent, o campanie de colectare de jucării, jocuri educative și cărți pentru copiii din familii social-vulnerabile, care sunt în grija organizației. În prezent, CONCORDIA Moldova oferă asistență socială sub diferite forme de plasament pentru 221 de copii, totodată, oferă servicii sociale de zi pentru copii în situații de risc pentru circa 1500 de copii din diferite regiuni ale țării.

Astfel, toții doritorii pot dona cărți, jocuri educative sau jucării, care doriți și oricâte doriți, cu condiția ca ele să fie funcționale. Asociația își dorește ca prin desfășurarea acestei campanii de caritate să ofere copiilor lipsiți de multe posibilități mici bucurii și să investească în dezvoltarea lor emoțional-cognitivă.

Campania respectivă se va desfășura în câteva instituții de învățământ din Chișinău și anume:

- Liceul Teoretic „Ion Creangă”

- Liceul Academiei de Științe a Moldovei

- Liceul Teoretic „Vasile Vasilache”

- Liceul Teoretic „Waldorf”

- Liceul Teoretic „Mircea Eliade”

- Liceul Teoretic „Columna”

- Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”

- Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”

- Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo”

De asemenea, cei care doresc să doneze jucării și cărți sunt așteptați la sediul organizației, de luni până vineri, între orele 8.00 -17.00, pe str. A. Corobceanu 13/1.

 

 

Foto simbol de copertă: aliexpres.com

Share:

Articole recomandate