Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ce s-a întâmplat înainte de sinuciderea femeii din Găești căreia i s-a înecat fiul în piscină. Ce spun martorii

Ce s-a întâmplat înainte de sinuciderea femeii din Găești căreia i s-a înecat fiul în piscină. Ce spun martorii

Tragedia din Găești, România, unde o femeie și-a pus capăt zilelor după ce și-a găsit copilul înecat în piscina casei, a șocat întreaga lume, scrie unica.ro

În cursul zilei de miercuri, 28 septembrie, Albert, un băiețel din Găești, județul Dâmbovița, a fost găsit fără suflare în piscina casei părinților lui. Se pare că băiețelul a rămas nesupravegheat preț de câteva clipe, când s-a dus la piscina casei și a căzut în ea, lovindu-se la cap.

Mama băiatului, Cami, l-a găsit fără respirație în piscină și a început să țipe după ajutor. Potrivit martorilor, femeia s-ar fi rugat în genunchi zeci de minute ca fiul ei să fie salvat de la moarte, notează știrileprotv.ro. Dar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil.

După constatarea decesului, femeie îndurerată a fugit într-o livadă din apropierea casei și a fost găsită spânzurată, șase ore mai târziu.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați”, este mesajul postat de Cami pe Facebook.

Share:

Articole recomandate