Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cel mai feeric show de lumini care a cucerit copiii din Chișinău

Cel mai feeric show de lumini care a cucerit copiii din Chișinău

Zeci de copii și părinți au petrecut o zi de sâmbătă senzațională, în compania actorilor de la unicul teatru de lumini din Europa „ISMENLIGHT”. Un spectacol inedit cu o îmbinare spectaculoasă dintre lumini, muzică, dans și comedie au făcut sala Filarmonicii Naționale „Sergei Lunchevici” din Chișinău neîncăpătoare.

A fost unul din puținele spectacole care a adunat cei mai mulți tătici cu pici pe metru pătrat, dar și adulți de diferite vârste, inclusiv perechi de tineri îndrăgostiți. Toți au găsit  ceva pe placul lor. Dar cei mai fascinați au fost copiii care, uimiți de efectele și show-ul de lumini, nu au încetat să își exteriorizeze emoțiile. Anume ei au ajutat eroul principal să găsească toate elementele mecanismului Viselor și să salveze Țara Fermecată.

Melodiile care au însoțit eroul în călătorie au fost bine cunoscute copiilor, dar și părinților, fiind extrase din coloana sonoră a unor desene animate sau filme. Efectele sonore și coreografia impecabilă au ținut chiar și cei mai activi copii nemișcați timp de o oră.

Teatrul de lumini „ISMENLIGHT” din Ucraina este pentru prima dată la Chișinău, dar vor mai reveni cu siguranță, pentru că cele două spectacole oferite publicului din Chișinău au fost apreciate de toți spectatorii și au adunat multe aplauze și mulțumiri.

În video-ul ce urmează vedeți cum arată spectacolul.

 

 

Foto: ismen.com.ua

Share:

Articole recomandate