Copil de 2 ani rătăcit în capitală. În timp ce mama și poliția îl căuta o femeie i-a schimbat hainele ceea ce l-a făcut mai greu de identificat

Copil de 2 ani rătăcit în capitală. În timp ce mama și poliția îl căuta o femeie i-a schimbat hainele ceea ce l-a făcut mai greu de identificat

Aseară, în jurul orei 19:00, polițiștii de patrulare au fost anunțați că a dispărut un copil. Minorul de 2 ani era cu mama sa la un teren de joacă din str. N. Dimo din capitală. În timp ce mama discuta cu o persoană, micuțul a plecat de pe terenul de joacă și s-a rătăcit. Mama a sunat disperată la poliție, indicând semnalmentele băiețelului, pentru a putea fi identificat mai ușor.

În acest timp, micuțul a fost găsit de o femeie de pe altă stradă. Având hăinuțele ude și murdare ea a decis să-l schimbe, respectiv copilul devenind mai greu de identificat. Totuși, în jumătate de oră micuțul a fost găsit pe str. A. Saharov, speriat strigându-și mama. Băiețelul a primit un ursuleț din partea ofițerilor de patrulare și a fost întors mamei sale, care cu greu își putea stăpâni emoțiile.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește părinților că la vârste mici copiii sunt curioși și energici, iar o secundă de neatenție poate duce la cazuri similare celui de mai sus. Supravegheați minorii în permanență și nu-i lăsați nici pentru o clipă singuri. Dacă totuși ați observat dispariția copilului sau ați văzut un copil străin singur în stradă apelați numărul unic 112 sau adresați-vă la cel mai apropiat polițist.

Adaugă comentariu