Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Doi elevi minori au avut relații intime în toaleta școlii. Directorul este acuzat că știa, dar că ar fi încercat să mușamalizeze cazul

Doi elevi minori au avut relații intime în toaleta școlii. Directorul este acuzat că știa, dar că ar fi încercat să mușamalizeze cazul

Un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au avut relații intime în toaleta școlii, într-o comună din județul Călărași (România). Scandalul a izbucnit după ce băiatul s-a lăudat pe internet. Directoarea adjunctă susține că directorul știa și a încercat să mușamalizeze întâmplarea. Acum au aflat și părinții, primăria, poliția și Parchetul.

Cazul s-a întâmplat pe 19 februarie. Despre relațiile intime dintre cei doi elevi minori s-a aflat însă în oraș, abia după ce băiatul s-a lăudat în fața prietenilor, iar prietenii l-au pârât pe rețelele de socializare.   

 

 

Cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Deocamdată, minorii au fost despărțiți. Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului. Băiatul a rămas în școala din Budești, unde dascălii au intensificat paza, iar femeile de serviciu au primit o sarcină nouă: trebuie să supravegheze toaletele mai des.  

Directorul acuzat că a dorit mușamalizarea cazului s-a învoit astăzi de la școală din motive medicale. Dascălii spun că avut tensiunea mare și s-a simțit rău. Jurnaliștii l-au căutat telefonic pentru a-i afla părerea despre scandalul izbucnit în școală, dar fără succes.

Sursa: digi24.ro

Share:

Articole recomandate