Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Familie, atacată de propriii câini în fața casei. Doi copii au murit

Familie, atacată de propriii câini în fața casei. Doi copii au murit

O familie a fost atacată de propriii câini. Cei doi copii ai familiei au murit pe loc, în timp ce mama a fost transportată de urgență la spital. Doi copii au fost uciși, iar mama lor a ajuns la spital, după ce cei doi pitbuli ai familiei i-au atacat în fața casei lor din Tennessee, transmite unica.ro

 Kirstie Jane Bennard (30 ani), a suferit mai multe răni în momentul în care a încercat să ia câinii de pe fiul ei în vârstă de cinci luni, Hollace Dean, și fiica sa de 2 ani, Lilly Jane. Micuții au murit pe loc. „A acoperit-o pe Lilly cu trupul ei în încercarea de a o proteja după ce a aînceput atacul”, a povestit unchiul femeii, Jeff Gibson, pentru USA Today.

 „Ambii câini au început să o atace în timp ce o acoperea pe Lilly”, a precizat el. Atacul, care a avut loc pe 5 octombrie, a durat 10 minute. Cei doi copii au decedat, în timp ce mama lor a fost transportată la spital. Starea ei este acum stabilă.

Câinii agresivi au fost eutanasiați. „Acei copii erau lumea ei și dacă ar fi existat și cel mai mic semn de pericol, ea nu ar fi lăsat acei câini în preajma copiilor. Acei copii înseamnau totul pentru ei”, a afirmat o prietenă de-a lui Kirstie, Kelsey Canfield. Potrivit lui Canfield, cânii făceau parte din familie de opt ani de zile. Nu se știe care a fost motivul pentru care animalele au atacat copiii.
 

 

 

 

Sursa foto: unica.ro

Share:

Articole recomandate