Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Emilian Crețu va deveni sau nu tată? Vezi ce zice aleasa inimii!

Emilian Crețu va deveni sau nu tată? Vezi ce zice aleasa inimii!

Actor, prezentator TV, stilist, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri, Emilian Crețu se pare că va adăuga curând la CV-ul personal și titlul de tată. După ce abonații paginii „Emilian Crețu-Da, Sunt Român”, telespectatorii emisiunii „Dora-Show” și prietenii virtuali s-au arătat extrem de încântați să afle numele alesei inimii acestuia, a urmat și vestea cea mare. Adriana Bîtcă, actriță și ea, împreună cu Emilian Crețu se pare că sunt în așteptarea unui copil!

Excentricul actor în vârstă de 31 de ani a pus tot internetul pe jar cu fotografia în care își prezintă iubita, de altfel și co-prezentatoarea emisiunii sale, iar prietenii s-au întrecut în comentarii și felicitări. Printre aceștia numărându-se și regizorul Slava Sambriș, dar și sora lui Emilian, ce se pare că și-a dorit-o mult pe Adriana Bîtcă în calitate de cumnată.

Și dacă unora încă nu le venea a crede, crezând că e o farsă, totuși prietenii din anturajul lor au confirmat dragostea dintre aceștia. Nu a mai lăsat loc de dubii nici Emilian după ce a mai postat o fotografie cu ei doi în pat… ori trei?

 „Noapte bună, dragii noștri și mulțumim mult pentru felicitări. P.S. Chiar dacă în poze ne vedem doar noi doi, totuși suntem trei...”, această descriere discretă fiind recepționată de majoritatea drept un anunț, precum că sunt în așteptarea unui copil.

Într-un interviu din noiembrie 2016, Emilian a declarat: „Aș renunța la burlăcie numai în cazul în care ar apărea un copil. Cred că ăsta este unicul motiv.”  Privind consecutivitatea anunțurilor, putem bănui că acesta s-a ținut de cuvânt, deși contactată, Adriana nu a confirmat, dar nici nu a infirmat: „Totul la timpul său. Una pot să-ți spun, că Emilian nu este însărcinat!”, a fost mesajul hazliu al actriței pentru reporterul Odoraș.

 

Oricare ar fi adevărul, noi le dorim fericire dincolo de lumea virtuală!

 

Foto: arhiva perosnală

Share:

Articole recomandate