Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Fiul cel mare a lui David Beckham se căsătoreşte! Nuntă de 3 milioane de dolari!

Fiul cel mare a lui David Beckham se căsătoreşte! Nuntă de 3 milioane de dolari!

Sâmbătă, 9 aprilie, Brooklyn Beckham (23 de ani), fiul lui David și al Victoriei, se va căsători cu Nicola Peltz (27 de ani), cu care s-a logodit la începutul lunii iulie 2020. Costul pregătirilor se ridică la 3 milioane de dolari, transmite gsp.ro 

Băiatul cel mare al lui David Beckham, Brooklyn, a anunțat nunta cu actrița Nicola Peltz, încă de acum aproape 2 ani, însă a trebuit să o amâne din cauza pandemiei.

Cei doi s-au cunoscut în octombrie 2019, iar după numai un an, BB i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 180.000 de euro.

Cununia civilă dintre Brooklyn Beckham și logodnica sa, Nicola Peltz, este programată sâmbătă, 9 aprilie, în Florida. Petrecerea se va ține la conacul familiei lui Peltz, din Palm Beach.

Conacul familiei Peltz din Palm Springs, Florida, este estimat la aproximativ 76 de milioane de lire sterline și e întins pe aproape 4,5 hectare.

Petrecerea se va întinde pe tot parcursul weekendului, iar mireasa va purta doua rochii de mireasa create de designerul italian Valentino.

                                     

Nu toate ținutele au fost dezvăluite, însă David Beckham și-a prezentat deja costumul său pe care îl va purta la eveniment.

„Creând amintiri speciale. Pregătirile de nuntă sunt în curs de desfășurare, iar tații și-au ales deja vestimentația și încălțămintea”, a scris fostul internațional englez pe Instagram.

Brooklyn, care a împlinit 23 de ani în urmă cu o lună, a trimis mai multe invitații, în principal pentru rude și prieteni, dar și pentru o serie de nume răsunătoare.

Se zvonește că ducele și ducesa de Sussex ar putea fi prezenți la nuntă, familia Beckham vorbind des despre prietenia lor cu Prințul Harry și soţia sa Meghan Markle. Printre invitații confirmați se numără Gigi Hadid, Nicole Richie și Gordon și Tana Ramsay, conform sursei menționate anterior.

Potrivit presei internaționale, se pare că Brooklyn și Nicola au semnat un contract prenupțial cu o săptămână înainte de nuntă.

Familia Beckham, Victoria și David, care mai au 2 băieți, Romeo și Cruz, și o fată, Harper, are o avere estimată la 500 de milioane de dolari. Părinții Nicolei au însă o avere mult mai mare, de aproximativ 1,7 miliarde de dolari!

Contractul prenuptial este un document prin care viitorii soți aleg cum vor fi împărțite bunurile dobândite în timpul căsătoriei, în cazul unui divorț.

                                                              

Share:

Articole recomandate