Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

A venit "nota de plată"! Cea mai mare amendă din istoria fotbalului pentru Cristiano Ronaldo, după gestul făcut

A venit

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost exclus din lotul lui Manchester United pentru meciul cu Chelsea, după comportamentul avut la confruntarea cu Tottenham (2-0), scrie jurnal.md

Starul portughez s-a enervat și a plecat către ieșirea din stadion în minutul 90. Ulterior, s-a aflat că el ar fi refuzat să intre în teren pe finalul meciului.

Erik ten Hag ar fi dorit să-l introducă pe Cristiano Ronaldo pe teren pentru ultimele minute ale jocului cu Tottenham, dar portughezul și a refuzat. La câteva zeci de secunde distanță, fotbalistul a părăsit terenul și s-a îndreptat către ieșirea din stadion.

La scurt timp, a venit și "nota de plată" pentru CR7, scrie presa din Anglia. Va fi cea mai mare amendă din istoria fotbalului, informează jurnaliștii de la Mirror: 1 milion de lire sterline.

Mai mult de atât, pentru comportamentul său, Cristiano Ronaldo va fi nevoit să-și ceară scuze în fața tuturor colegilor de la Manchester United.

Amenda de 1 milion de lire sterline este cea mai mare din istoria fotbalului. Până la sancțiunea primită de Ronaldo, acest top era condus de Harry Kane și Carlos Tevez, care au fost nevoiți să scoată din buzunare câte 400.000 de lire sterline pentru gesturile lor.

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea după ce a fost exclus din lotul lui Manchester United. 

În ziua în care Manchester United a anunțat excluderea din lot a lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), starul portughez a oferit prima sa reacție.

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, Ronaldo a avut o atitudine pozitivă și a transmis că va respecta decizia celor din club și va continua să muncească pentru a reveni la prima echipă. Totodată, portughezul a încercat să explice și de ce a ales să meargă la vestiare în timpul meciului cu Tottenham, deși partida încă nu se încheiase.

"Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat.

Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani jucând în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine.

Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să fiu un exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată te ia valul și mai învinge și răul din tine.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington (n.r. în cantonamentul lui Manchester United), să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru orice meci.

Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și trebuie să rămânem uniți. În curând vom fi din nou împreună”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Share:

Articole recomandate