Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

(FOTO) Un copil de 8 ani a fost găsit mort în mașina tatălui său

(FOTO) Un copil de 8 ani a fost găsit mort în mașina tatălui său

Un copil de 8 ani din Cluj-Napoca (România), care a fost dat dispărut de mama sa și căutat de poliţie, a fost găsit mort într-un sat din zona oraşului Turda.

Băiețelul ar fi trebuit să se întoarcă, pe 25 iulie, împreună cu tatăl său dintr-o vacanță în Ungaria. În cursul zilei de marți (28 iulie), trupul copilului înjunghiat în piept a fost găsit pe bancheta mașinii tatălui său.

Copilul de 8 ani pe numele său Takacs Gyorgy, a dispărut  în urmă cu trei zile. Poliția a fost sesizată de mama băiatului după ce aceasta nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său.

Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar băiatul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl său, în Ungaria. Copilul era la tata de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când mama l-a cerut înapoi, tatăl i-a spus că este mult prea târziu.

„Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte urât, nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declara mama băiatului, lăsând să se înțeleagă că micuțul poate păți ceva grav.

Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl băiatului. Sursele judiciare au declarat că bărbatul ar fi vrut să se sinucidă și ar fi încercat să își taie venele, dar a fost găsit la timp de polițiști.

Sursa: mediafax.ro; fanatik.ro

Share:

Articole recomandate