Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale

Ați obosit de gălăgie, ambuteiaje și multă agitație? Doriți să vă petreceți timpul liber într-o zonă relaxantă alături de cei dragi? Atunci GIOWine Hotel & Restaurant este locația potrivită pentru întreaga voastră familie...

Acest Complex hotelier  de lux este situat în orășelul Cricova, la doar 20 minute de mers cu mașina din centrul Chișinăului, iar in preajma lui se regăsesc 3 mari vinării din R. Moldova!

GIOWine Hotel & Restaurant oferă tuturor doritorilor  posibilitatea de relaxare cu întreaga familie sau o evadare de cuplu pentru o seară romantică cu o cupă de șampanie, gustări selecte în reflecția lumânărilor...Vă pune la dispoziție numere VIP, family room și numere stadart dotate cu paturi comode, TV, feon, mini-bar.
Pentru fumători, odăile dispun de balcoane, de la care puteți admira apusul și frumoasele vii ale Moldovei...

Evenimentele, organizate în Complex sunt cizelate și organizate la cel mai înalt nivel, reieșind din doleanțele și cerințele clienților.

Pentru a putea adapta fiecare dorință a clientului, Complexul dispune de 2 Săli spațioase și o cramă individuală cu un disign și o amenajare specifică.

Sala de la etajul doi este unică în felul ei. Menționăm acest lucru, deoarece podul este panoramic, oferindu-vă astfel posibilitatea de a admira înaltele culmi ale cerului. Capacitatea sălii este de 150 de persoane.

Sala mică , cu capacitatea de maxim 130 persoane este perfectă pentru evenimente gen: cumetrii, botezuri, cununii sau cuconade ... 

Crama Complexului, atrage clienții prin disign-ul ei specific și amenajarea în stilul vitivinicol. În cramă oaspeții pot dispune de degustări de vinuri selecte ale Moldovei, pot savura bucatele delicioase pregătite cu drag de bucătarul-șef , iar la solicitarea preventivă se organizează master clas-uri de către somelier cu nume pe piața vinurilor din Republica Moldova.

Complexul dispune de acces la saună, bazin intern, bazin extern, terasă. Capacitatea hotelieră este de 14 odăi, dintre care 2 sunt VIP, 2 family room si 10 camere standart!

Copiii se numără printre clienții fideli ai Complexului, având la dispoziție mult spațiu, teren de joacă, bazin extern în perioada caldă a anului și petreceri tematice, organizate cu atenție special pentru ei!

Vă așteptăm cu drag, în orice perioadă a anului, fiți siguri ve-ți face o alegere perfectă!

Ne puteți găsi pe :

Adresa :
Or. Cricova
Str. Crinilor 7
Hotel & Restaurant Giowine
Telefon mobil: 062122200 - sales manager
069670018- marketing manager

Sau  pe pagina de facebook sau instagram: Giowine Hotel& Restaurant

 

Share:

Articole recomandate