Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Lidia Buble a fost atacată de o femeie necunoscută într-un restaurant

Lidia Buble a fost atacată de o femeie necunoscută într-un restaurant

Lidia Buble se află în vacanță cu surorile ei, dar a avut parte de o experiență șocantă. Artista a fost atacată de o necunoscută într-un restaurant, în timp ce lua masa cu surorile ei. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online momentul șocant.

Lidia Buble a plecat într-o vacanță alături de surorile ei, iar totul a decurs foarte bine, până când a fost atacată de o femeie. Vedeta se afla la restaurant când o necunoscută a recurs la gesturi șocante, chiar în incinta localului.

Vedeta a poveste în mediul online momentul în care a fost atacată de o femeie în restaurant. Lidia Buble a făcut haz de necaz, dar recunoaște că a rămas șocată de cele întâmplate.

Lidia Buble a fost atacată de o femeie într-un restaurant

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a plecat în vacanță alături de surorile sale unde au parte de momente frumoase. Cu toate astea, cântăreața a trecut prin momente șocante după ce a fost atacată de o femeie într-un restaurant. Pe rețelele de socializare, Lidia Buble a povestit prin ce a trecut. Vedeta se afla la masă la un restaurant, iar la un moment dat a decis să se ridice de pe scaun pentru a se mișca. Ei bine, la un moment dat cineva a aruncat cu o felie de pâine și i-a aruncat cu șampanie pe picioare. Artista este convinsă că femeia a reacționt așa din gelozie.

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi. Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa. Zic ce Doamne iartă-mă… mă uit… ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în tată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos…„, a povestit Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble: „Sunt șocată”

Artista a continuat povestea și a dezvăluit că femeia care a atacat-o a atras atenția tuturor celor din restaurant. Mai mult, Lidia Buble susține că femeia care a atacat-o voia, de fapt, să arunce cu șampanie pe hainele ei. După ce a ajuns în cameră, cântăreața le-a povestit internauților prin ce a trecut și a recunoscut că a rămas șocată de atitudinea acelei femei.

„Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine.

Eu am rămas șocată. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci…(…) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?’, a mai spus artista.

Sursa: expresspress.ro 

 

Share:

Articole recomandate