La ce trebuie să fii atent atunci când mergi într-un hotel All Inclusive
- 2016-07-14
- 14517
Ofertele All Inclusive au devenit din ce în ce mai atractive și mai accesibile, motiv pentru care tot mai multă lume alege să-și petreacă vacanța într-un hotel tip All Inclusive. Un bucătar șef al unui hotel de cinci stele a scos însă la lumină unele lucruri care au șocat clienții dar și pe care trebuie să le cunoască fiecare dintre noi.
- Bucatele din cartofi predomină în meniu deoarece sunt înalt calorice și oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp.
- În cazul în care rămâne carne din ziua precedentă, aceasta nu se aruncă niciodată deoarece ar fi o mare pierdere, motiv pentru carne este spălată de sosul în care este pregătită, iar apoi i se adaugă un alt sos proaspăt.
- Resturile rămase de la procesarea cărnii nu sunt aruncate ci se folosesc la gătit. În chiftele se pune piele dar și alte lucruri pe care, acasă, nu le-ai mânca niciodată. Bucătarul a mai recomandat să evităm chiftelele, pârjoalele și alte bucate preparate din carne tocată.
- Bucătarul îndeamnă să evităm și salatele cu maioneză deoarece acestea sunt pregătite în cantități mari și se alterează rapid, permițând înmulțirea rapidă a bacteriilor.
- Pike și calmarul, în bucătărie, provin din conserve, al căror conţinut este înmuiat în prealabil în bere.
- În cazul deserturilor treabă nu este mai bună. Bucățile de prăjituri și tort care rămân sunt decorate a doua zi cu drajeuri, praline, fructe sau frișcă oferinduli-se în acest mod un aspect nou.
- Evită să bei sucuri făcute din prafuri de la dozatoare și bea mai degrabă apă plată.
Foto: intertur.ro