Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Interpreta Tatiana Heghea descrie prin ce coșmar a trecut

Interpreta Tatiana Heghea descrie prin ce coșmar a trecut

Prin clipe de coșmar a trecut aseară interpreta Tatiana Heghea, după ce în instituția medicală de urgență, unde își aștepta câteva analize, a fost martora decesului unui copil. Potrivit interpretei copilul avea convulsii și era în stare gravă, iar ambulanța a ajuns la acea familie în aproximativ 2 ore.

Noaptea aceasta a fost una de groază pentru Tatiana Heghea. Aceasta fiind nevoită să stea pe holurile Spiatalului Municipal de Copii din cauza unei probleme de sănătate a unuia dintre copiii ei. Interpreta nu a specificat nimic despre cazul ei persoanal, doar că a dat de înțeles pe rețelele de socializare că unul dintrei copiii ei s-a îmbolnăvit, motiv pentru care și se afla la spital. În timp ce își aștepta analiza de sânge, Tatiana a asistat la un caz înfiorător care nu a lăsat-o deloc indiferentă.

„Noaptea asta a fost groaznică... Am fost martoră a celui mai îngrozitor scenariu, rupt din filme... din viața mea... Eram la Spitalul Municipal de Copii, brusc urgența aduce o mamă cu pruncul în brate și zice: „- Direct în reanimare, e după convulsii!!!”. Toate infirmierele cu mâna pe la gură, ceva șoșoteau!

Noi am continuat examinarea, eram în așteptarea analizei de sânge pentru a fi siguri că totul e bine.

Brusc, pe etajul cuprins de o liniște ucigătoare, aud un răcnet... un răcnet... un răcnet pe care poate cineva l-ar fi descris ca un răcnet a unei femei nebune, psihopate (cum se exprimă unii) însă eu, l-am simțit din prima: doar o Mamă poate țipa așa de disperare și durere!!!

„Dați-mi copilul înapoi, dați-mi-l!!!!!!

Am așteptat urgența 2 ore, ca să vin aici și să...”

Copilul a încetat din viață...

Tremur toată, scriu prost la ora asta... scuzați-mă... Plâng și mă îngrozește că o ambulanță ajunge în 2 ore. Nuștiu cauza decesului, dar totuși, în 2 ore poți face multe pentru a salva viața unui om. Mă îngrozesc multe momente din sistemul nostru medical”, aceasta a fost postarea Tatianei Heghea, publicată noaptea această pe o rețea de socializare.

În scurt timp la această postare se acumulase zeci de comentarii, unde și alți oameni s-au plâns pe sistemul medical de la noi din țară. Se pare că mulți oameni sunt nevoiți să aștepte ambulanța ore în șir, printre aceștia și Tatiana Heghea a avut de așteptat ambulanța timp 3 ore, iar acest lucru de multe ori poate avea urmări grave.

„Mdaaa trist... și eu am solicitat zilele acestea ambulanța și a venit în 1.15 minute”, scrie Vlad Condreanu.

„La mijlocul lunii mai chem ambulanța la copil de 2 ani și 6 luni. Febra 41. Ambulanța vine peste 1 oră și 45 min, timp în care am sunat disperată de nenumărate ori... Sărmana mămică... îngrozitor!!!”, afirmă Cristina Zavulan-Jovmir.

„Și eu am trecut prin așa coșmar, desigur slavă Domnului fără deces. Am așteptat ambulanța o oră și jumătate, sunam ca disperata, cazul era de urgență, Slava Domnului s-a rezolvat dar... Doamne cât stres, câți nervi pierduți... Păcat că se întâmplă la noi... Sărmanii părinți...”, povestește Cezara Stahi.

 „Zilele trecute am așteptat ambulanța 3 ore. Medicii pleacă din țară, din sistem, e criză mare. Păcat de soarta noastră”, scrie Elena Vieru.

Foto: Facebook.com

Share:

Articole recomandate