Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Kirkorov, întors de pe aeroportul Chișinău. Artistul nu a fost lăsat să intre în R. Moldova

Kirkorov, întors de pe aeroportul Chișinău. Artistul nu a fost lăsat să intre în R. Moldova

Cântărețul rus Filip Kirkorov nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova.  Cazul a avut loc noaptea trecută, pe la ieșirea din sala VIP a Aeroportului  Internațional Chișinău, scrie Agora.md

La scurt timp, Poliția de Frontieră a venit cu un comunicat în care anunță că „unii cetățeni străini au primit refuz de intrare în Moldova pentru că nu au întrunit condițiile de trecere a frontierei”.

Polițiști de Frontieră nu precizează nici la cine se referă, nici care condiții „nu au fost întrunite”.

Amintim că, Filip Kirkorov, alături de interpretul rus Dava, precum și Ivan Dmitrienko erau printre cei care urmau să susțină pe 19 iunie în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) un concert dedicat tinerilor, care nu a mai avut loc. Veaceslav Valico s-a declarat organizatorul oficial al evenimentului. Totuși, potrivit lui, sponsori ar fi mai mulți conaționali din Canada în frunte cu o moldoveancă pe nume Victoria Șapa. 

Precizăm că, procurorul general interimar Dumitru Robu a declarat că s-ar fi plătit 260.000 euro pentru onorariile lui Filip Kirkorov și Morgenstern la concertul din 19 iunie 2022. Probele au fost adunate în cadrul dosarului penal pe finanțarea ilegală a Partidului Șor.

 

 

 

Sursa foto: ZiarulNational

Share:

Articole recomandate