Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Mesajul emoțional transmis de Doina Danielean: „Cancerul nedepistat la timp, netratat- omoară fără milă!”

Mesajul emoțional transmis de Doina Danielean: „Cancerul nedepistat la timp, netratat- omoară fără milă!”

De Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului, prezentatoarea de radio, Doina Danielean, le-a transmis urmăritorilor de pe instagram un mesaj emoțional, purtând în piept simbolul cancerului cervical,  și i-a îndemnat să aibă grijă de sănătatea lor.

Totodată, prezentatoarea s-a arătat revoltată de faptul că în ultimii doi ani, atât OMS, cât și Ministerele Sănătății au pus accentul pe Covid, dar de bolnavii de cancer au uitat.

„Astăzi, 4 februarie, este Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului, a tuturor tipurilor de cancer, iar eu port în piept simbolul de luptă împotriva cancerului cervical.  Astăzi toți vor vorbi despre lupta împotriva cancerului, dar eu aș vrea să văd curajul celor de la OMS de a recunoaște cifrele reale de decese din ultimii doi ani de cancer și cele de covid.

De ce am spus chestia asta?... Pentru că în ultimii doi ani OMS a preferat să pună pandemia pe primul loc și toți vorbesc: pandemie, pandemie, pandemie, dar de bolnavii de cancer s-a uitat. Unii nu au fost diagnosticați, iar alții nu au fost tratați.

Și acum ce?... De la pandemie au trecut la vaccinare, vaccinare, vaccinare toți parcă sunt zombi, dar cancer, diagnosticare când?”, le-a vorbit prezentatoarea urmăritorilor de pe pagina sa de instagram.

    

 

Doina, este o adevărată luptătoare care a reușit să învingă cancerul de col uterin. Este una dintre puținele femei din țara noastră care a reușit să depisteze la timp cancerul, efectuând testul Papanicolau.

„Până nu o să ne piese nouă ca să descoperim la timp, nu o să le piese lor. Există vaccin care previne cancerul, de ce despre el nu vorbiți atât? Sunt și alte boli!

Nu sunt împotriva la vaccinare, dar totuși chiar informația de la OMS și de Ministerele de Sănătate trebuie să fie doar despre vaccinul anticovid?... Nu! Există și alte boli și sunt mai crunte! Numărul deceselor de CANCER e muuuult mai mare decât cel de Covid!”, a spus Doina Danielean.

După ce a învins în urmă cu 10 ani cancerul, Doina Danielean este însărcinată și așteaptă să apară pe lume o fetiță.

„Aveți grijă de organismul vostru! Faceți un test de sănătate, un set de analize esențiale și VERIFICAȚI CONSTANT SĂNĂTATEA!!!”,  este mesajul de final al prezentatoarei.

Share:

Articole recomandate