Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Mihai Stratulat: Oameni buni, voi înțelegeți că nu o să aveți loc în spitale???

Mihai Stratulat: Oameni buni, voi înțelegeți că nu o să aveți loc în spitale???

Medicul pediatru Mihai Stratulat menționează că numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 crește și crede că așa este și așa va fi, și le zice oamenilor să fie responsabili căci nu vor avea loc în spitale, dar mai ales la terapie intensivă.

Numai, vă rog, nu-mi spuneți că m-am vândut, că postez la comanda autorităților sau alte prostii... Ceea ce avem acum este iresponsabilitatatea absolută a autorităților și în mod concret a președintelui Dodon și a Prim-ministrului Chicu, cei care s-au considerat „olecuță doctori” și „olecuță mai mult”, dar și a cetățenilor dezaxați de realitate!!!”, a scris Mihai Stratulat pe contul său.

Medicul mai scrie că în ultimile 3 zile primește zeci de mesaje de la femei ai căror soți sau rude au fost diagnosticați cu Covid-19, unele mesaje sunt chiar și cu ambii părinți diagnosticați cu Covid-19, asta-i realitatea. „Și eu personal cred în Covid-19, am avut Covid-19, am avut și complicații, și familia mea a avut și prietenii mei au avut!!! Chiar dacă sunt numit de către unii „pseudo-doctor”, nu mă supăr, eu cred în ceea ce cred și în ce cred pacienții mei și mai puțin în ce cred cei care sunt „olecuță doctori”! Apropo acest lucru a devenit deja fenomen în Republica Moldova!”, mai scrie medicul.

Eu vă îndemn să credeți în Sars-CoV-2 și în Covid-19, eu am trecut ușor, dar nu sunt sigur că și voi o să treceți la fel! Copiii o să treacă mai ușor, dar voi, nu se știe!!! Oameni buni, voi înțelegeți că nu o să aveți loc în spitale??? Dar și mai important că nu o să aveți loc în secțiile de Reanimare și Terapie Intensivă (RTI), acolo chiar sunt locuri limitate!!! Noi putem transforma toate spitalele în spitale Covid-19, dar secții de RTI nu vor fi în toate!!!”, subliniază medicul.

La final Mihai Stratulat le transmite tuturor: Purtați mască oriunde ați fi, evitați locurile aglomerate și credeți în Covid-19!!! Sănătate tuturor!!!

 

Foto: tv8.md

Share:

Articole recomandate