Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Moldova a participat la cel mai tare festival din Moscova cu cea mai mică participantă

Moldova a participat la cel mai tare festival din Moscova cu cea mai mică participantă

După succesul de la Praga, când a venit acasă cu coronița de Mini Miss, Olivia Carmen Prado ne duce vestea în lume și ne bucură cu o nouă participare la un alt eveniment cultural artistic. Este vorba de cea de-a XIII ediție a Festivalului internațional “Москва встречает друзей”, care se desfășoară în perioada 24 mai – 5 iunie a.c. și care întrunește peste trei mii de copii talentați din întreaga lume.

Olivia a ieșit deja în scenă ieri, pe 25 mai, interpretând piesa „Plai natal”, compusă de Sandu Gorgos, piesă pe care a cântat-o și la Mini Miss din Cehia. Fetița a avut o prestație impecabilă. A cântat și a dansat împreună cu întreaga echipă coregrafică, al cărui conducător artistic este Snejana Apostol.

A fost susținută cu aplauze şi strigăte de bravo și a impresionat pe toată lumea, datorită faptului că este cea mai mică participantă la acest festival, dar cântă și dansează atât de bine. Grație succesului pe care l-a avut în cadrul acestei ediții a festivalului, Olivia a fost deja invitată să participe și în anul viitor.

Citește și: Olivia-Carmen Prado: Am adus de la Praga coroniţa de Mini Miss

Olivia cu întreaga echipă la aeroport, în drum spre Moscova

 

Fotografie din Praga, de la concursul Mini Miss, unde Olivia a interpretat aceeași melodie care i-a adus succes - „Plai natal”

 

Foto: Arhiva personală a familiei Prado

Share:

Articole recomandate