O copilă de 2 ani a fost găsită de polițiști după o noapte de căutări. Mama și bunicii ei băuse și abia noaptea au observat dispariția

O copilă de 2 ani a fost găsită de polițiști după o noapte de căutări. Mama și bunicii ei băuse și abia noaptea au observat dispariția

În noaptea de 13 mai, în jurul orei 00:30, angajații Inspectoratului de Poliție Călărași au fost anunțați despre dispariția unei minore, în vârstă de doar 2 ani.

Deplasându-se la domiciliul părinților, polițiștii au stabilit că mama copilului a lăsat fetița împreună cu frățiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la lucru în câmp. Întrebată de oamenii legii, mama copiilor a spus că s-a întors acasă spre seară, unde a consumat alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că unul din copii lipsește. Buneii, de asemenea au fost depistați de polițiști în stare de ebrietate.

 Acțiunile de căutare au durat toată noaptea, angajații poliției mobilizându-se de comun cu localnicii și autoritățile publice locale. Abia dimineață, în jurul orei 08.00 fetița a fost găsită, într-o fâșie forestieră la o distanță de peste un kilometru de la casa părintească. Copila nu avea traume vizibile, dar totuși a fost transportată urgent la Spitalul raional din Călărași, pentru îngrijiri medicale.

Autoritatea tutelară locală împreună cu angajații Inspectoratului național de securitate publică vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecția copilului.

 La moment oamenii legii investighează cazul.

 Inspectoratul General al Poliției vine cu un apel către părinți să-și supravegheze în permanență copiii.

 

Sursa: politia.md

Adaugă comentariu