Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O elevă de 13 ani a decedat după ce a fost lovită cu o minge la educația fizică

O elevă de 13 ani a decedat după ce a fost lovită cu o minge la educația fizică

O fetiță de 13 ani, elevă la un liceu din orașul Sîngerei (Republica Moldova), a decedat pe 15 decembrie, la o zi după ce a fost lovită în cap cu o minge la ora de educație fizică. Potrivit Poliției, copilei i s-a făcut rău și s-a adresat după ajutor abia după câteva ore de la incident, transmite replicamedia.md

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Ina Moscaliuc, a declarat că oamenii legii au fost alertați despre incident marți, 14 decembrie, la ora 15:15 de către medicii de la Secția de internare de la spitalul raional Sîngerei, unde copila de 13 ani a fost transportată pentru a i se acorda ajutor medical.

La fața locului polițiștii au stabilit că marți, în jurul orelor 11:00, minora, elevă a clasei a VI-a, în timpul orei de pregătire fizică ar fi fost lovită întâmplător cu mingea în cap.

Minora a participat la lecții și i s-ar fi făcut rău când deja ajunsese acasă. Mama acesteia a apelat la serviciul medical de urgență și în scurt timp minora a fost transportată la Spitalului Municipal Bălți.

La data de 15 decembrie 2021 minora a decedat.

Oamenii legii cercetează cazul.

Share:

Articole recomandate