Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O scrisoare secretă, scrisă de Regina Elisabeta a II-a, nu poate fi deschisă încă 63 de ani. Cui a fost adresată

O scrisoare secretă, scrisă de Regina Elisabeta a II-a, nu poate fi deschisă încă 63 de ani. Cui a fost adresată

O scrisoare secretă, scrisă de regina stă ascunsă într-un seif și nu poate fi deschisă pentru încă 63 de ani, scrie zugo.md

Nota scrisă de mână a fost scrisă de Majestatea Sa locuitorilor din Sydney și se află într-una dintre clădirile istorice Queen Victoria din oraș.

Regina a scris scrisoarea după ce clădirea a fost restaurată în noiembrie 1986, dar se află într-o cutie de sticlă într-o zonă restricționată din domul său.

Nici măcar personalul ei nu știe ce conține și tot ce poate fi văzut sunt instrucțiunile Reginei despre când ar trebui deschis.

Scrisoarea care este semnată de Regina Elisabeta a II-a este adresată „Dreptului și Onorabilului Primar al Sydney-ului, Australia”.

„Salutari. Într-o zi potrivită pentru a fi aleasă de dvs. în anul 2085 d.Hr., vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți cetățenilor din SYDNEY mesajul meu către ei”, se arată în scrisoare.

Clădirea QVB a fost deschisă în 1898 și a fost numită în onoarea Jubileului de diamant al Reginei Victoria de atunci.

După moartea Reginei, națiunea a intrat acum într-o perioadă de doliu care va fi respectată de vineri până la șapte zile după înmormântarea ei.

Share:

Articole recomandate