Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

S-a deghizat și a mers la școală în locul fiicei ei. Nimeni nu a observat diferența

S-a deghizat și a mers la școală în locul fiicei ei. Nimeni nu a observat diferența

O mamă a vrut să demonstreze că fiica ei și ceilalți copii nu sunt în siguranță în liceul la care învață. Pentru a face acest lucru, ea a ales să recurgă la un gest surprinzător: s-a deghizat în propria fiică. Mai exact, femeia de 30 de ani și-a vopsit părul și s-a îmbrăcat cu hainele fiicei sale, apoi a plecat la școală. Nu se aștepta însă ca lucrurile să ajungă atât de departe. 

Pentru a își demonstra teoria, femeia a filmat cât a putut de mult din experiența sa, apoi a arătat totul în mediul online. Ea s-a filmat prima dată în fața oglinzii de la toaleta liceului, unde cere părerea celorlalți despre felul în care arată.  ” Arăt ca și o fată din clasa a 7-a ? Nu? Super, așa și trebuie. Să vedem ce se întâmplă.” 

Totul s-a întâmplat în Texas, în perioada crizei sanitare, atunci când toată lumea trebuia să poarte mască

Acest lucru a făcut și mai ușoară deghizarea mamei. Planul a mers destul de departe, lucru la care nici ea nu se aștepta. A participat chiar și la câteva din orele de curs ale fetei, inclusiv la ora de educație fizică. Un profesor a strigat-o ” Julie „, acesta fiind numele fetei sale. Nimeni nu părea să observe că Julie nu este de fapt, Julie.

Profesorii păreau deranjați doar de faptul că femeia era cu telefonul în mână, însă nimeni nu observa prezența unui străin în clasă. Totul a decurs normal până aproape de sfârșitul zilei. Într-un final, unul dintre profesori a observat că ceva nu este în regulă și a început să pună întrebări.

Mama a povestit atunci tot ceea ce a vrut să demonstreze prin gestul său

” Nu am făcut asta ca și un gest împotriva acestei școli. Nici măcar nu am menționat numele școlii în înregistrare. Am vrut doar să demonstrez că este nevoie de o securitate mult mai bună în școli. Oricine poate intra, nimeni nu întreabă nimic, fiecare își vede de treaba lui. Asta am încercat să dovedesc și cred că, am reușit. Mă simt mândră de ceea ce am făcut! ” povestește Casey Garcia, mama care s-a deghizat în fiica ei.

Profesorii însă nu au fost de acord cu ceea ce a încercat mama să demonstreze

Femeia a fost dată în judecată de conducerea unității de învățământ și a fost reținută de autorități. Ulterior a putut fi eliberată pe o cauțiune de $7.808. Procesul însă nu se terminase. În urma anchetei făcute, judecătorii au decis că pentru gestul său, mama va trebui să rămână într-un centru de detenție timp de 6 luni, să plătească daune morale de 700 $ și să muncească 100 de ore în folosul comunității. O pedeapsă mult prea mare, au spus unii.

Sursa: viatademama.ro 

Share:

Articole recomandate