Spot social emoționant. Campania „De la Mame pentru Mame”

Spot social emoționant. Campania „De la Mame pentru Mame”

În ajunul sărbătorilor de iarnă, noi putem ajuta copiii din familiile social- vulnerabile să crească în familii alături de părinții lor. Putem ține problemele de parte de ei cu fiecare implicare în campania „De la Mame pentru Mame”.

Anual,  în Republica Moldova sunt abandonați 300 de copii. 27% dintre ei sunt abandonați de către mamele solitare, iar cele mai multe abandonuri au loc în lunile de iarnă, potrivit unui comunicat de presă. Misiunea Socială Diaconia lansează campania de Crăciun „De la Mame pentru Mame” cu scopul de a susține cuplurile mamă- copil și familiile aflate în situații de criză. Prin solidaritate putem oferi copiilor șansa de a crește în brațele mamelor sale.

Recent, Misiunea Socială Diaconia a lansat și un spot emoționant de promovare a campaniei pe care îl puteți urmări mai jos.

Pe 12 decembrie, vino la evenimentul de caritate „De la Mame pentru Mame”. Prin participare și dorință putem crea magia care să păstreze copiii alături de mamele lor. Toate resursele adunate în urma acțiunilor campaniei vor fi utilizarea pentru asistarea familiilor aflate în criză temporară, beneficiari ai programului „În brațele mamei”. 

În cadrul Campaniei „De la Mame pentru mame” 2014, în urma vânzării biletelor şi a licitaţiei de caritate, au fost acumulați 21.330 lei. Din vânzarea jucăriilor au fost obţinuţi 12.135 lei, iar în urma implicării a 30 de companii comerciale din țară  a fost adunată  o sumă de 40.450 lei.

Toate aceste resurse financiare, doar în anul 2015, au oferit o asistență complexă și profesionistă pentru 28 de cupluri mamă- copil, iar 480 de persoane au fost sprijinite în comunitate.

Mai multe detalii despre campanie vedeți AICI pe pagina oficială.

 

Adaugă comentariu