Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un copil de un an și-a împușcat mortal tatăl

Un copil de un an și-a împușcat mortal tatăl

Un bărbat din statul american Georgia a murit după ce a fost împușcat mortal de către bebelușul său de un an. Băiețelul a găsit în casă o armă încărcată și, jucându-se, a ridicat-o și a apăsat pe trăgaci, spune poliția, conform digi24.ro

Dustin Walters, 25 de ani, a fost transportat de urgență la spital pe data de 5 decembrie, după ce a fost găsit cu o rană împușcată. Vecinii alertaseră poliția după ce au auzit o împușcătură din casa lui din Savannah.

A fost dus la Memorial Medical Center, dar a murit din cauza rănilor grave. Într-un comunicat de presă, Poliția din Savannah a anunțat că bărbatul „a fost împușcat accidental de un copil sub 2 ani”.

În comunicat poliția nu a confirmat relația lui Walters cu copilul, însă bărbatul avea un fiu de un an împreună cu soția sa, Tori. Iar șeful poliției, Roy Minter, a declarat pentru presa locală: „Ca părinte, nu îmi pot imagina prin ce trece această familie sau prin ce va continua să treacă în următorii ani. Vrem să ne asigurăm că părinții sunt conștienți că, deși sunt rare, aceste incidente se pot întâmpla și rezultatele sunt din cele mai tragice.”

Detaliile investigației legate de incident nu au fost făcute publice până pe 14 decembrie, când anchetatorii au spus că un copil a fost cel care a tras cu arma.

Anchetatorii nu au dezvăluit tipul de armă care a fost folosit, dar au confirmat că membrii familiei victimei erau în casă în momentul incidentului. De asemenea, poliția nu a precizat dacă vreun membru al familiei se confruntă cu acuzații penale în urma incidentului.

Dustin Walters a lucrat pentru un dezvoltator imobiliar. A fost înmormântat pe 10 decembrie în Rincon, Georgia, orașul său natal.

Share:

Articole recomandate