Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Vlăduța Lupău a născut! Mesajele transmise de proaspeții părinți și numele deosebit pe care l-au ales

Vlăduța Lupău a născut! Mesajele transmise de proaspeții părinți și numele deosebit pe care l-au ales

Vlăduța Lupău l-a adus pe cel pe cel de-ai doilea copilaș. Celebra artistă a născut un băiețel, iar emoțiile au copleșit-o pe ea și pe soțul ei, Adi Rus.

Vlăduța a postat deja pe Instagram primele fotografii cu bebelușul ei, imediat după nașterea micuțului. Cu un zâmbet larg pe buze, dar vizibil obosită, Vlăduța s-a simțit copleșită de emoție.

În imagini apare și soțul ei, Adi Rus, care l-a întâlnit deja pe fiul său.

Descrierea postării este de-a dreptul emoționantă, iar Vlăduța și soțul ei au împărtășit și ce nume au ales pentru fiul lor.

“ISAIA Bine ai venit pe lumea asta, minune!
Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.
Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.
O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.
Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC! semnat, MAMA TA”.

Postarea Vlăduței a strâns peste 80.000 aprecieri, iar fanii au felicitat-o în secțiunea de comentarii.

La rândul său, mândrul tătic, Adi Rus, a postat și el primele imagini cu micuțul său fiu, alături d eun mesaj la fel de emoționant:  "Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit! De azi dragostea mea nu se împarte ci se înmulțește  Isaia, Iair,  @vladutalupau vă iubesc câte zile o să am".

Share:

Articole recomandate