Top 16 citate de la cele mai puternice femei ale lumii

Top 16 citate de la cele mai puternice femei ale lumii

În apropierea zilei de 8 martie, când se marchează Ziua internațională a femeii, am decis să vă oferim un top al citatelor de la femeile puternice. Poate unele vă inspiră, iar altele vă ajută să treceți peste anumite momente din viață. Cert e că fiecare ne oferă o mică lecție.

Audrey Hepburn, actriță:

Cred în roz. Cred că râsul este cea mai bună metodă de a arde caloriile. Cred în sărut, în sărutul pasional. Cred în a fi puternic atunci când e greu. Cred că femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite. Cred că mâine este o nouă zi şi cred în miracole”.

Michelle Obama, fosta prima doamnă a SUA:

Nu ţine lângă tine oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale…relaţiile bune te fac să te simţi bine. Şi nu este vorba doar despre omul cu care te căsătoreşti, e vorba şi despre prietenii pe care ţi-i alegi”.

Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămâi mereu sinceră cu tine însăţi şi să nu îi permiţi nimănui să te distragă de la îndeplinirea obiectivelor tale. De aceea, când sunt atacată pe nedrept nu acord nicio importanţă subiectului pentru că ştiu cine sunt”.

Ar trebui să avem întotdeauna 3 prieteni în viaţă: unul care merge înaintea noastră, pe care îl admirăm şi urmăm; unul care merge alături de noi, care ne este alături fiecare pas al călătoriei; cel de-a treilea este cel care merge în urma noastră şi pe care îl tragem în faţă odată ce drumul este sigur”.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei:

Dilema nu este dacă ne putem schimba, ci dacă ne putem schimba îndeajuns de repede”.

Hillary Clinton, fostă primă doamnă a SUA, om politic:

Probabil cea mai proastă calitate a mea este că devin extrem de pasionată de ceea ce cred eu că este corect”.

Femeile sunt cel mai mare izvor de talent neexplorat din lume”.

J.K. Rowling, autoarea seriei de cărți cu Harry Potter:

Alegerile pe care le facem sunt cele care ne caracterizează cel mai bine, mai mult decât o fac abilităţile noastre”.

Avem nevoie de foarte mult curaj să luăm atitudine în faţa inamicilor şi de cel puţin la fel de mult pentru a o face în faţa prietenilor”.

Oprah Winfrey, producătoare, realizatoare tv, proprietara companiei media OWN, filantropistă, actriţă:

Poţi să ai tot ce îţi doreşti doar că nu tot odată”.

Toată lumea vrea să meargă cu tine cu limuzina, dar ceea ce cauţi tu este pe acel cineva care să ia autobuzul cu tine atunci când limuzina se strică”.

Dacă un bărbat te doreşte nimic nu o să îl poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nu o să îl facă nimic să rămână lângă tine”.

Ellene DeGeneres, gazda propriului show tv de succes, actriță de stand-up comedy:

Uneori nu te mai vezi clar până nu te priveşti prin ochii celorlalţi”.

Atunci când îţi asumi riscuri înveţi că vor fi momente în care vei avea succes şi momente în care vei eşua şi că ambele sunt la fel de importante”.

Arianna Huffington, editoră şefă a publicaţiei Huffington Post:

Trebuie să acceptăm că nu o să luăm întotdeauna deciziile corecte, că o să o dăm în bară major uneori şi să înţelegem că eşecul nu este opus succesului ci o parte din el”.

Curajul este ca un muşchi. Ştiu din propria experienţă că devii mai curajoasă pe măsură ce îl lucrezi”.

 

Informații și foto: cosmopolitan.ro; thenational.ae; forbes.com; cnn.com

Adaugă comentariu