7 SUPER idei pentru POZE de familie

7 SUPER idei pentru POZE de familie

Cele mai frumoase poze sunt cele cele spontane, atunci când pe neprins de veste puștiul tău face o mutrișoară amuzantă sau o bocoană. În astfel de situații scoți repede telefonul și imortalizezi momentul pentru ca să îți amintești cândva de acesta. Deși ai o sumedenie de poze cu piciul tău, la sigur îți dorești și poze cu TOATĂ FAMILIA. Poze pe care să le înrămezi și pe care să le admiri zilnic. Vedeți câteva IDEI. Alegeți cea mai potrivită idee pentru familia voastră, găsiţi un fotograf (sau pe oricine care să vă facă o poză în 3, 4, 5... sau, de ce nu, un stativ şi un aparat cu autodeclanşator) și realizați-o în cel mai scurt timp.

 

1. Fotografia în ramă. Aveți nevoie de o ramă de dimensiuni mai mari pe care să o plasați în fața voastră. În continuare pozați ca pentru o poză simplă de familie, sau imaginați-vă că sunteți o familie regală sau alte imagini care vă vin în minte.

2. Profil de familie... Încercați să pozați din profil. O singură poză de genul ăsta va arăta al cui e nasul micuțului, de la cine a furat genele lungi sau bărbia.

3. Momente dulci din timpul somnului. Această idee este o misiune pentru mămici! La sigur ați observat cât de mult seamănă copiii cu tații atunci când dorm, începând cu mimica feței și terminând cu poziția lor de somn. Ce trebuie să faci? Pune-i soțului o carte într-o mână și copilul în cealaltă și trimite-i sub plapumă. Înarmează-te cu o cameră de luat vederi și prinde momentul potrivit.

4. Fotografii în zbor. Pozele zburătoare sunt ingenioase și plăcut de admirat. Cum le realizezi? Așterne pe jos o plapumă, preferabil într-o singură nuanță și realizează pe ea o compoziție (zborul în cosmos, escaladarea unui munte etc.) După ce ai terminat de aranjat compoziția, realizeaza poza de sus, așa cum este prezentată în imaginea de mai jos.

5. Să ne ascundem... sub o floare mică sau o frunză.  Ascundeți-vă toți sub plapumă și realizați o poză frumoasă, dar și distractivă pentru copilaș.

6. Super EROI. Ziua sunteți o familie simplă care merge la cumpărături și își plimbă copilul prin parc, iar seara sunteți o familie de super eroi care salvează orașul. Îmbrăcați tricouri de super eroi, iar deasupra lor cămăși. Luați o atitudine de super eroi și descheiați puțin cămașa.

7. Uţa-uţa.  Puneți copilul între voi și luați-l de mânuțe. Faceți o poză din perspectiva voastră - de sus în jos.

 

Cum pozăm? Vedeți în imaginea de mai jos încă câteva poze pe care le puteți adopta.

Foto: moy-rebenok.ru, woman-project.com, cdn.playbuzz.com

Adaugă comentariu