Idei de suprize de la educatoare pentru cei mici

Idei de suprize de la educatoare pentru cei mici

Vacanța a luat sfârșit și copiii revin în băncile școlii, iar cei mai mici – în grădinițe. Pentru societatea noastră, buchetul de flori dăruit profesorilor și educatorilor în prima zi de școală/grădiniță a devenit o tradiție. La rândul lor, și pedagogii își doresc să le pregătească celor mici anumite surprize, pentru ca revederea lor de după vacanță să fie una frumoasă și mai puțin stresantă pentru copii. Iată cum au descris câteva educatoare prima zi de reîntâlnire cu cei mici>

- Câte o baghetă magică, să alunge tristețea, o ciocolățică Kinder și baloane colorate.

- Baloane legate cu hârtie creponată, să-și poată alege singuri.

- O ramă mare, colorată și pe ea să fie scris „Prima zi de grădiniță”. Copilul cu părinții vor putea face poze. Voi mai pregăti baloane colorate pe care copiii le pot lua acasă. Vor mai fi îmbrățișări și multe zâmbete.

- Eu vin cu propunerea să le oferim o revistă pentru copii. În ea să fie numele tuturor copiilor, precum și numele educatoarei și data începerii grădiniței în acest an. Va fi o amintire foarte plăcută, care poate fi păstrată ca amintire peste ani.

- Le voi printa personaje din desene cu mesaje de bun venit.

Câteva educatoare au dorit să facă schimb de idei de cadouri pentru cei mici și au postat pe facebook mai multe imagini. 

Foto: facebook.com, printerest.com

Adaugă comentariu