Desenează cu cel mic animăluțe, urmând pas cu pas aceste „lecții”

Desenează cu cel mic animăluțe, urmând pas cu pas aceste „lecții”

L-ai prins vreodată pe copilul tău desenând pe perete? Creionul, pixul, acuarela, carioca, creta – orice poate deveni „instrument de muncă” pentru cel mic. Și cât de mare este uimirea copilului când îți vede reacția (de obicei, departe de a fi entuziasm)!

Se întâmplă însă că piciul vine la tine, îți înmânează o foaie de hârtie și un creion și te roagă să-i desenezi un iepuraș sau o pisicuță. Dacă prietenești cu creionul sau pensula vei susține cu brio acest test. Dar dacă animăluțul pe care l-ai desenat seamănă cu niște mâzgâleli? Nu-i așa că lecțiile de desen pe care le-ai avut (dacă le-ai avut!) la școală nu prea te ajută?

Ca să nu te mai streseze rugămintea copilului de a-l ajuta să deseneze o văcuță sau un iepuraș, îți propunem câteva „lecții” pe care, urmându-le pas cu pas, nu vei mai avea bătăi de cap atunci când va trebui să desenezi animăluțe împreună cu copilul tău.

Vezi în continuare câteva „lecții” de desen care, cu siguranță, îți vor fi utile și ție, și celui mic.

Apropo, desenați animăluțe și afară, pe asfalt, când sunteți la plimbare. Această ocupație îi va trezi interesul și dorința de a face rost de cretă.

 

Informații și foto: ihappymama.ru

 

Adaugă comentariu

Închide