Metode interesante pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor

Metode interesante pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor

Organizarea mediului de învățare pentru copii are un impact important asupra dezvoltării armonioase a copilului. Locația în care copilul își desfășoară activitățile, trebuie să fie un spaţiu dorit și plăcut pentru cel mic, cu activităţi care să-l implice, să îi ofere posibilitatea de a se dezvolta într-o atmosferă deschisă și stimulatoare.

O locație prietenoasă și cu metode de studiu care sprijină dezvoltarea individuală a copilului este Smart Kids. Profesorii din cadrul centrului îndeplinesc cele mai exigente cerințe pentru pregătirea preșcolarilor și dezvoltarea liberă a copiilor. Într-un spațiu de formare performant, copiii sunt ghidați și învățați să cunoască mediul înconjurător pentru a dobândi cunoștințe, deprinderi, atitudini și conduite noi.


Iată care sunt opțiunile cursurilor pentru copii la Smart Kids:

Curs de pregătire a copiilor preșcolari - La această etapă e important să-i dezvoltăm copilului nu doar abilitățile de citire, scriere și calcul, dar să-i asigurăm și o dezvoltare a vorbirii corectă, să-l învățăm să-și exprime gândurile, să analizeze și să gândească logic. Cu cât este mai larg orizontul de cunoaștere a elevului din clasa întâi cu atât îi este mai simplu să asimileze informații noi. O deosebită atenție este atrasă la formularea enunțurilor, dezvoltarea abilităților creative, a atenției, memoriei și gândirii logice.

Studierea limbii engleze - La vârsta de 3-6 ani copiii asimilează informația foarte ușor și sunt capabili să se focuseze pe o activitate de la 7 până la 10 min. În cadrul cursului, copiii învață să construiască enunțuri dezvoltate, să compună poezii, glume și cântece. Cursurile lingvistice, destinate copiilor de 3-6 ani, se organizează prin jocuri și sarcini distractive. Spre deosebire de ocupațiile pentru cei mici, în grupa preșcolarilor multe jocuri sunt axate pe interacțiunea cu ceilalți copii.

Cursul mama și copilul - Cursul conține ocupații atât pentru dezvoltarea fizică cât și intelectuală a copiilor cu vârsta cuprinsă între 1-3 ani. Pe parcursul desfășurării activităților sunt prezente mămicile sau alte rude apropiate copilului. În cadrul cursului copiii modelează, desenează și fac aplicații, toate acestea contribuie la dezvoltarea imaginației. De asemenea, în procesul de studiere sunt incluse jocuri cu caracter didactic, care dezvoltă logica, vorbirea, memoria și gândirea. Cursul mama și copilul are un impact pozitiv și asupra părinților prezenți, aceștia primesc sfaturi de la pedagogi cum să învețe copilul într-o formă interesantă și să-l ajute să se dezvolte multilateral.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a centrului de dezvoltare Smart Kids pentru a fi la curent cu toate activitățile organizate pentru copii. Mai multe detalii despre Smart Kids puteți obține la numărul de telefon 0692 33 633.

 

Adaugă comentariu