Povestea moldovencei care nu a găsit o creșă unde să-și dea copilul așa că a înființat ea una

Povestea moldovencei care nu a găsit o creșă unde să-și dea copilul așa că a înființat ea una

Cu studii de specialitate în metrologie, standardizare și certificare, tânăra mămică Mariana Hasnaș și-a început cariera de antreprenor din propria nevoie: devenise mamă, dar având dorința să iasă la muncă înainte ca copilul ei să împlinească 3 ani pentru a fi acceptat la grădiniță s-a ciocnit cu realitatea că nu a găsit o instituție preșcolară unde să-și înscrie copilul de la 9 luni.

Din acest motiv, a hotărât să înființeze chiar ea o grădiniță privată - Butterfly Mary, unde copiii primesc nu doar îngrijire primară, ci mai ales o supraveghere și o abordare individuală și personalizată în ceea ce privește comunicarea afectivă și emoțională – indispensabilă în această perioadă.

Noi, adulții suntem un exemplu pentru copiii noștri și avem responsabilitatea și în același timp, datoria de a-i ghida conștient în dezvoltarea lor naturală, fără a le pune piedici, de a le asigura un mediu favorabil maximizării potențialului unic cu care este înzestrat fiecare copil la naștere”, susține Mariana Hasnaș, fondatoarea Butterfly Mary.

 

Majoritatea metodelor de lucru și activitățile zilnice sunt bazate pe diferite teorii ale educației, cum ar fi și teoria Montessori care le oferă copiilor medii amenajate în funcție de fiecare etapă de dezvoltare, acest lucru le permite să răspundă necesităților specifice fiecărui copil în parte și le oferă libertatea să acționeze în concordanță cu tendințele lor umane înnăscute.

Altfel spus, educatorii grădiniței Butterfly Mary nu pun accentul pe jucăriile care nu prezintă mult timp  interes pentru micuți, dar se bazează pe învățarea naturală, prin experimentare cu mediul și cu propriile abilități și explorarea senzorială care construiesc independența funcțională a copilului.

 

„Copilul nu își va aminti mai târziu acțiunile pe care le face în perioada 0-3 ani, însă aptitudinile dezvoltate îl vor călăuzi și îl vor ajuta să aibă încredere, autocontrol și liniște interioară. Asigurându-le un mediu potrivit, un mediu autentic creat cu suflet și dăruire, copiii au șansa de a deveni în viitor niște adulți echilibrați, care pot găsi bucuria în ceea ce fac și sfera în care vor activa”, afirmă Mariana Hasnaș.

Iată ce programe educaționale unice găsiți la Butterfly Mary:

  • Grupa babysytting (9 luni – 1 an și 2 luni)
  • Grupa creșă (1 an și 3 luni – 1 an și 8 luni)
  • Grupa mică (1 an și 9 luni – 2 ani și 3 luni)
  • Grupa mijlocie (2 ani și 4 luni – 3 ani)

Despre caracteristicile fiecărui program în parte, dar și despre orarul zilnic puteți citi amănunțit pe pagina oficială a grădiniței AICI.

 

Fiecare părinte cunoaște că nevoile nutriționale ale copiilor se schimbă cu fiecare prag de vârstă, din acest motiv la grădinița Butterfly Mary există un program alimentar elaborat împreună cu nutriționiștii. Astfel, meniul zilnic este divers și conține o multitudine de legume și fructe proaspete în dependență de sezon. De asemenea, unicitatea meniului din această grădiniță constă în faptul că zahărul brut nu este folosit în nici un fel de mâncare, iar singurul îndulcitor natural sunt fructele uscate.

 

O altă caracteristică unică a grădiniței private Butterfly Mary este echipa de specialiști care se află zilnic în instituție și monitorizează activitățile copiilor. Astfel, în fiecare zi, de dimineață până seară, copiii sunt asistați de: educatori, profesori în educație suplimentară, asistență medicală, nutriționiști și un medic pediatru calificat.

Pentru liniștea părinților, dar și pentru posibilitatea de a vedea ce face copilul în timp real, grădinița privată Butterfly Mary este dotată cu camere de supraveghere. Sistemul modern de supraveghere video oferă șansa fiecărui părinte să acceseze oricând o aplicație video de pe telefon și să urmărească activitatea din cadrul instituției.

 

Un alt factor important pentru comoditatea părinților este amplasarea instituției. Uite că Butterfly Mary se află în sectorul Centru al capitalei, pe strada Ion Inculeț 97. De asemenea, instituția este dotată cu parcare auto și un teren în aer liber de 190 m2. Spațiul de joacă este minuțios selectat în dependență de categoriile de vârstă a copiilor, necesitățile și preferințele acestora.

Cu ocazia sărbătorilor din luna lui Mărțișor, grădinița Butterfly Mary îți oferă șansa să beneficiezi de o reducere avantajoasă de 8% până la data de 8 martie 2020. Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială a grădiniței AICI sau sună la numărul de telefon 079931931.

 

 

Adaugă comentariu