7 pici voinici sunt noile modele ale Revistei Odoraș

7 pici voinici sunt noile modele ale Revistei Odoraș

Noii învingători în cadrul concursului nostru pe pagina de Instagram, unde alegem modele care să ne reprezinte timp de 2 luni, sunt 7 pici frumoși și voinici. Urmăriți pagina noastră de Instagram pentru a participa la următoarele concursuri. 

Vă propunem în continuare să-i cunoașteți pe micuții învingători:

 

Bianca. Mămica ei ne spune că Bianca este soarele din viața părinților săi. Are mereu bună dispoziției, este un copil prietenos și care se atașează de toți cei din jur. Îi plac activitățile cu abțibilduri și cărțile cu sunete. De asemenea adoră să se dea în scrânciob și să danseze.

 

Amelia are curând 5 anișori. Îi place să facă balet, să citească împreună cu mămica sa și să deseneze. De asemenea, adoră muzica și deseori fredonează piesele preferate. Mereu merge cu mămica sa la cumpărături și frecvent își alege singură vestimentația, semn că are gusturi foarte rafinate.

 

Eva are 2 anișori. Mămica ei o descrie ca o fetiță foarte curioasă, care adresează câte 1000 de întrebări pe zi. De asemenea, micuța este foarte sociabilă și pozitivă, ceea ce putem vedea și din zâmbetul ei cuceritor. Mămica mai zice și că este încăpățânată pe alocuri și că își alege singurică hainele și accesoriile pe care dorește să le poarte.

 

Dany este o fetiță veselă care adoră să cânte și să compună mici versuri despre tot ce o înconjoară. De curând a început grădinița și rutina sa zilnică s-a schimbat radical. De pe acum micuța știe că vrea să se facă medic care să trateze copiii.

 

Andrieș este un băiețel șmecher, care adoră să cânte și să exploreze lumea din jurul său, mai ales când vine vorba despre jucăriile noi de care se și plictisește foarte rapid. Îi plac cățelușii și zâmbește chiar și când nu are motiv și primește plăcere de la orișice.

 

Nichita este caracterizat de mămica sa ca un micuț poznaș ce vrea să descopere lumea și să devină fotomodel.

 

Încă un model este micuța Almira, dar mămica ei încă nu ne-a oferit informații pe scurt despre ea. Vom completa materialul când ne va răspunde.

 

Articole recomandate

Adaugă comentariu