7 tendințe în moda pentru fetițe în această primăvară

7 tendințe în moda pentru fetițe în această primăvară

Fetele, spre deosebire de băieți, care pot fi indiferenți față de haine, doresc întotdeauna să arate frumos, la modă, și, în general, aibă tot ce-i mai bun. De la o vârstă fragedă, acestea sunt foarte atente la imaginea și comportamentul mamelor și își dezvoltă simțul gustului în dependență de ce văd. Prin urmare, pentru a convinge fetele să poarte ceea ce nu le place este foarte dificil, deoarece ele au propria părere despre modă și felul cum vor să arate.

 

 

Ca să ajutăm un pic mămicile de fetițe și mai ales de adolescente, vă prezentăm câteva tendințe din moda acestei primăveri.

Imprimeuri și tot felul de aplicații

Tendința principală în moda pentru fete în 2017 sunt aplicațiile de tot felul. Acestea pot fi desene, eroi din desene animate, autocolante, flori etc. Le vei găsi pe orice haine pentru domnițe și domnișoare - fustițe, rochițe, pantaloni sau bluziță. Aceste modele colorate dau un suflu viu și bogat oricărui articole de îmbrăcăminte.

Paltonul scurt, geaca clasică și cea de sport

Vorbind de îmbrăcăminte în aer liber, sunt la modă paltonul, paltonul scurt gen sacou, precum și geaca clasică și cea sport. Indiferent de ținuta aleasă pentru zilele reci de primăvara, ele vor fi asortate cu accesorii colorate.

Salopetele de denim (blugi)

Blugii au fost întotdeauna preferații copiilor și nu doar. Ei sunt mereu în trend și diferă doar accentele de culoare, imprimeurile și modelele. Și în acest an hainele din blugi sunt la mare căutare, mai ales în moda pentru copii. O noutate a sezonului de primăvară 2017 sunt salopetele din denim. Ele pot avea zgârieturi, găuri și ștersături. Astfel căzăturile și găurile din genunchi nu vor mai fi o problemă.

Rochițele ca la mami

Despre moda rochițelor în primăvara 2017 putem vorbi la nesfârșit. Și asta pentru că în tendințele din acest an sunt prezente atât elemente din moda pentru adulți, cât și modele și culori aprinse ce definesc copilăria. Fiecare fetiță vrea să fie o prințesă și această primăvără le oferă acestă posibilitate. Se poartă rochii din țesături fine și deosebit de frumoase, cum ar fi catifeaua, dantela, satinul și altele. Potrivit designerilor de vestimentație pentru copii, domnițele în acest sezon sunt evidențiate prin fuste lungi și vaporoase, trene delicate și mâneci largi.

Stil marin, buline și alte figuri geometrice

Culoarea albastră a mării și dungile albe se regăsesc în moda pentru fete în primăvara 2017. Buline, dungi și carouri de un albastru întunecat, asortate cu un roz pal, mov sau gri, pun în evidență gingășia și eleganța micilor prințese.

Stilul military, cu accesorii croșetate

Acest stil vestimentar care a cucerit publicul matur, se impune și în moda pentru copii. Costume, sacouri, palton scurt, pantaloni – toate asortate cu nasturi mari și strălucitori, buzunare decorative și alte accesorii militare. Stilul military în moda pentru fete este mai puțin dur, fiind combinat cu țesături de culoare roz, albastru deschis, verde și galben.

Negru cu printuri din moda pentru adulți

Desigur, mai rar asociem culoarea neagră cu vestimentația pentru fetițe și în general pentru copii, dar în 2017 designerii au decis să doboare acest stereotip. Casele de moda au lansat un număr foarte mare de tricouri și pulovere din tricotaj negru. Un accent de culoare acestor haine le oferă aplicațiile decorative și imprimurile viu colorate. Cele mai remarcabile combinații de culori din acest sezon sunt galben-negru și roșu-negru.

 

Foto: norra.ru, v2017god.ru, missbagira.ru

Adaugă comentariu