Ceea la ce Prințesele visează, Pupi creează

Ceea la ce Prințesele visează, Pupi creează

În copilărie, majoritatea fetițelor se visează prințese, iar de sărbători, la petreceri cu diferite ocazii sau la matineele de la școală și grădiniță toate vor să obțină anume acest rol. Dorința este una firească, întrucât prințesele sunt cele mai bune și mai frumoase, și sunt mereu îmbrăcăte în rochițe, care le transformă în eroine de basm, astfel că „la soare să te poți uita, iar la dânsele ba”, vorba ceea. Și acum dilemă, de unde găsim ținute unice și rafinate. Dacă sunteți mămică de fetiță cel mai probabil deja sunteți în căutarea lor, pentru a suplini așteptările micii prințese ce se visează a fi deosebită.

Brandul Pupi Sweet Dress, care deja s-a făcut remarcat în rândul fashionistelor grație ținutelor sale unice, ce nu pot fi găsite nicăieri în altă parte, vine cu o ofertă imbatabilă pentru fetițe (dar și pentru mamele lor). Este vorba de colecția de iarnă, creată cu multă dragoste și migală de Zânele Atelierului Pupi, și care prin designul și combinația de culori, întrunesc până și cele mai ascunse dorințe ale micilor prințese.

Rochițele Pupi. Colecția de iarnă marca Pupi a apărut ca răspuns la dorințele clientelor. Unele rochițe au fost create la solicitarea micilor prințese, în timp ce altele sunt un mix dintre două modele de rochițe marca Pupi: partea de sus a unei ținute, iar cea de jos - a alteia. Lungimea fiecărei rochițe este ajustată la dorința fiecărei cliente în parte. Asta permite să nu fie create rochii în mai multe exemplare, iar clientele Pupi să fie unice.

De asemenea, Pupi poate să pună în aplicare cele mai tainice dorințe ale fetițelor. Zânele de la Atelier încercă să identifice prințesa admirată, indiferent că e vorba de o rochie lungă sau scurtă, cu sau fără sclipici. Apropo, sclipiciul este un element esenţial, fără de care fetițele nu se consideră adevărate prinţese. Iar în decurs de cinci zile comanda este gata.

La crearea lor, sunt folosite stofe de cea mai înaltă calitate, căptușeală naturală - atât pentru partea de sus, cât și cea de jos, și dantelă franceză. Comoditatea este un alt aspect de care se ține cont, fără corseturi incomode sau ținute alcătuite din câteva piese care incomodează copilul.

Fustițele Pupi. Cât privește fustițele, cine a zis că ele își pierd din actualitate în sezonul rece al anului, în special cele tutu? Dacă pentru femei, tutu-ul poate fi stilizat și purtat doar în anumite ținute, ce ține de fetițe, tutu-ul este accesibil și poate fi purtat oricând, combinat cu ținute ce nu necesită un mare efort. O formulă îndrăgită de micile fashioniste sunt fustițele tutu purtate cu dres, cardigan și botine. Tutu-ul poate fi purtat inclusiv cu teniși pentru că îmbină stilul sport cu cel elegant. Astfel, puteți să-i completați garderoba fetiței dumneavoastră cu oricare din fustițele marca Pupi. Modele de culori diferite, gata făcute, și peste o sută de stofe, așteaptă să ajungă la micuțele cliente. Și nu uitați, rochițele și fustițele, în special cele frumoase, învață fetițele să crească feminine, și prin urmare, să se simtă iubite. Nu le „furați” această oportunitate.

Întreaga colecție de rochițe o puteți vedea accesând pagina de facebook. 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu