Cunoaște copiii care sunt noile modele Odoraș!

Cunoaște copiii care sunt noile modele Odoraș!

Periodic, Odoraș, revista online pentru părinți, organizează pe contul său de Instagram un concurs în cadrul căruia selectează mai mulți copiii ce devin pe un termen de 2 luni modelele care reprezintă imaginea revistei. Ne bucură faptul că părinții manifestă interes sporit pentru acest concurs și de fiecare dată ne este tot mai greu să facem o selecție, căci toți odorașii sunt pur și simplu adorabili. Și de această dată nu ne-am putut limita doar la 7 copii selectați, astfel încât numărul lor s-a dublat. Am abordat mămicile acestor puișori ca să ne povestească nițel despre ei și vă propunem să-i cunoașteți și voi în articolul ce urmează.

Notă: 3 mămici se pare că încă nu au găsit timp pentru a ne răspunde, așa că acest articol va fi actualizat ulterior cu informații despre încă 3 copilași.

Diego Elias (profilul mamei - the_blossom_mammy)

Diego Elias este cel mai scump, drăgălaș, are cei mai frumoși ochi albaștri, cea mai scumpă guriță, mânuțe care dau cele mai emoționante îmbrățișări. Cred că este tipică descriere pe care o mămică o poate face. Eu aș mai zice că el este instrumentul prin care Universul a vrut să-mi arate ce înseamnă cu adevărat iubirea necondiționată, însușirea de a avea răbdare. În el mă văd pe mine uneori, deși are doar 14 luni, are un caracter destul de impunător aș zice. Nici nu începuse să meargă bine și deja își mișca corpul după orice melodie. Nu aș putea trece cu vederea că este un „mess maker “, dezordinea îl distrează și-l tine ocupat. În rest, este o carte, permite-mi să spun modest, opera mea de artă, în ale cărei sunt doar la început de al descoperi în felul lui minunat de a fi.

 

Elisei (profilul mamei - mommy_to_elisei)

Ca orice mamă aș spune că Elisei este copilul perfect. De fapt e chiar un copil extraordinar de cuminte, dar și totodată foarte șotios. Cei care îl văd se miră dacă nu îl dor bolfele întrucât el mereu zâmbește. Este rușinos cu cei străini primele 5 minute. Adoră, dar chiar adoră să pozeze. Când vede blitzul el pur și simplu nu mai observă nimic în jur și privește direct obiectivul. Îi place foarte tare muzica, în special cântecele care apar în top, nu e foarte entuziasmat de cântecele pentru copii. Și întrucât avem noroc de o podoabă capilară bogată din primele zile de viața, Elisei e entuziasmat să meargă la salon să-l tundem, dar în special preferă partea când i se usucă părul cu foenul.

 

Kamelya (profilul mamei - nasratovkamelya)

Deci, Kamy, căci așa o dezmierdăm în familie, are 3 ani și 9 luni, o fetiță energică de fire, este perioada când singură își alege ce dorește să facă, îi place shopping-ul și să pozeze în noile achiziții! Am descoperit că are preferințe în arta dansului , mersul pe podium îl adoră, dar mai lucram la faptul că se intimidează de aglomerație! E prietenoasă, dar așteaptă mereu ca copiii să facă un pas spre a prieteni cu ea.

 

Sebastian (profilul mamei – rodi_iarovoi)

Sebastian. Pentru prieteni Seby! Mama zice că nu mai e bebeluș, ci pici în toată legea. Tata îi spune „flăcăul tatei”. El încă nu a înțeles dacă e pici sau flăcău, el știe sigur însă că are aproape 85 cm și un corp de invidiat. Burtica ușor rotunjită dă oricui de înțeles că o duce bine, iar freza după ultimele tendințe demonstrează că e un fashionist înrăit. Îi plac cărțile. Sunt jucării sigure care nu te lasă la greu. Le poți citi, le poți rupe, iar în momente mai grele, le poți chiar gusta. Este un gurmand. Mănâncă orice preparat făcut de mama fără să facă capricii, cu condiția ca mama să-i dea voie să mănânce singur.

Are camera sa și conduce o mașină de lux. Îi place muzica tare și sunetele care se aud de la vecinii care fac reparație. Pe cele din urmă le adoră, sub trilul liniștit al bormașinii chiar poate trage un pui de somn... Hmmm, despre somn... nu-i prea place. E pierdere de timp, mai ales că mama se poate ușor relaxa în timp ce el doarme, nuuuu somnul e inadmisibil, cedează în fața lui Moș Ene greu și nu se dă bătut până la ultima geană deschisă. După ce adoarme, prin vis parcă aude: „somn ușor iubire!”. Oare cine îi șoptește aceste cuvinte? Va afla el singur... las că va afla el...

 

Emmanuela (profilul mamei - daniela.iliev)

A împlinit 3 ani. De la 2 ani și 10 luni a început a frecventa agenția de modele „Luxury Style Moldova” și deja după o lună de frecventare s-a făcut concursul „Top Model Moldova” la care a câștigat primul loc în categoria ei de vârstă. Iubește mult să pozeze și adoră să se joace cu păpușele Bebeluș, ea fiind în rolul de mămică. Iubește să se implice când mama ei gătește la bucătărie și așa mică cum este adoră bijuteriile și rujurile. Îi place ca oricărui copil să coloreze și să danseze . Este tare activă și adoră plimbările prin parc și animalele.

 

Robert (profilul mamei - irene_vozz)

Vozian Robert, un copil perfect, brunet cu ochii negri ca mura, gene lungi și cu un zâmbet gingaș adorabil, toți sunt cuceriți pe loc de frumusețea lui. Are trei ani și șase luni, este un copil cuminte, înțelegător și vesel. Îi plac extrem de mult mașinuțele, să cânte, să recite poezii și să pozeze. Robert urmează cursuri de modeling la Luxury Model Agency din Chișinău. Poartă cu mândrie titlul de Top Model Moldova 2018 și abia așteaptă să participe la următorul concurs.

 

Angelina (profilul mamei – angelina_gorobets_)

Angelina are 10 ani. Se ocupă la nivel profesionist cu gimnastica artistică. Îi place la nebunie să citească, să se distreze, să asculte muzică, să danseze și să comunice cu prietenele sale. Îi mai place să pozeze, să se filmeze, să prezinte moda și diverse prezentări.

 

Două surori - Melissa și Cataleya (profilul mamei ludmybolocan)

Ludmila este mămica fetițelor care au fost alese ca modele Melissa și Kataleya. Melissa are 5 ani este pasionată de dans , frecventează clubul de dans Black and White. În decembrie am avut primul ei concert pe scena Teatrului de Opera și Balet, unde s-a descurcat de minune. Îi mai place mult să deseneze și, desigur, să pozeze. Fetița mai mică se numește Cataleya și are 5 luni, la fel îi place să pozeze, și cum o vede pe mama cu telefonul în mână imediat zâmbește. Melissa își iubește surioara mult așteptată, se joacă cu ea, își ajută mămica și nu este deloc geloasă pe surioara sa.

 

Amelia (profilul mamei – nadia.onica)

Este o fetiță finuță, grijulie și foarte isteață. Îi plac mai mult cărțile decât jucăriile. Avem peste 100 de cărți care îi aparțin. Îi place să-i citim. Învață foarte repede fără a fi impusă. De asemenea Amelia este pasionată și de muzică. Ar asculta muzică toată ziua. Și la fel de repede reține și cântecele. Îi plac puzzle-urile, plastilina și desenul. Este un copil activ căruia îi place joaca, dansul și călătoriile. Ameliei îi place marea. Nu este o zi să treacă fără ca să întrebe: „Mămica, când mergem la mare, la distracție?”. Amelia este o fetiță iubitoare și iubită.

 

Arina (profilul mamei – aurash.h)

Îi place să privească TV, când aude că merge publicitate știm că câteva minute nu ne vede și nu ne aude. Îi place să se joace cu lucruri mărunte, jucării muzicale. Îi place să asculte muzică. Nu-i place să fie pieptănată (râde).

 

David (profilul mamei - mashunea_parmacli)

David este un băiețel activ, plin de energie, sociabil. Iubește să danseze, adoră să se joace cu mingea. Imită ceea ce îi place. Preferă foarte mult pasta.

 

Ruxanda (profilul mamei – ostafciuc_daniela)

 

Xenia (profilul mamei – lidiagincu)

 

Vitalina (profilul mamei - vitalina_bolotskaya)

 

 

Vă îndemnăm să urmăriți pagina de Instagram a Odoraș și să participați la următoarel concursuri de modele, astfel având ocazia să vă faceți cunoscut copilul pentru un public mai larg.

 

Adaugă comentariu

Închide