Top 10 cele mai cotate modele-copii din întreaga lume

Top 10 cele mai cotate modele-copii din întreaga lume

Fiecare copilaș este cel mai frumos pentru părinții lui, cu siguranță! Însă există câțiva micuți a căror frumusețe nu poate fi contestată de nimeni. Cu trăsături desprinse parcă din povești, aceștia au devenit celebri în întreaga lume datorită trăsăturilor lor deosebite, iar lumea modelingului nu are decât de câștigat.

 

Anastasia Knyazeva, Rusia

Fotografiile acestei mici frumuseți pot fi văzute pe panouri în multe orașe din întreaga lume. Profilul ei de Instagram are un milion de abonați. Dar fata asta are doar șase ani!

 

Anna Pavaga, Rusia

Acest copil fermecător uimește nu numai în domeniul publicității, ci și în televiziune și cinema. Anna Pavagu poate fi văzută în videoclipul  „Настроение осень” al trupei „Марсель”, precum și în filmul "Universul apei". Ei bine, și, bineînțeles, în publicitatea Kinder Surprise.

 

Lauren Lunde, Coreea de Sud

Această fetiță coreeană adorabilă cooperează cu mărci mondiale, precum Aura Kids, MiniZaru, MiniMe. Și în timpul liber, deși pare fragilă la prima vedere, se ocupă cu sportul ei preferat  - taekwondo.

 

William Franklin-Miller, Australia

Cariera australianului cu ochii albaștri a început accidental. Unul dintre prietenii părinților lui William a postat o fotografie a baiatului pe Twitter. În câteva ore a adunat mii de aprecieri. Și după câteva zile băiatul a fost inundat de oferte de la agențiile de modeling.

 

Jordan Rainley, Statele Unite ale Americii

Este o fetiță cu o înfățișare angelică și face abia primii pași în acest domeniu. Dar, fără îndoială, un mare succes o așteaptă!

 

Laney Grace, Statele Unite ale Americii

Fata cu ochi verzi, Laney Grace, lucrează ca model de trei ani. Are la activ contracte cu case de modă celebre precum Disney Corporation. De asemenea, s-a filmat și în clipul celebrului DJ Avicii.

 

Colin și Cameron Scott, Statele Unite ale Americii

Zici că sunt „reîncarnarea” fraților Syroyezhkin și Elektronik. Frații americani Scott sunt ireal de frumoși. Ei sunt destul de capabili să cucerească lumea modei la nivel mondial.

 

Thallia Burke, Statele Unite ale Americii

Arată  incredibil. Credem că, în viitor, ea va frânge multe inimi. Între timp, tânăra Tallia cucerește lumea modei, cooperând cu nume „gigante” din acest domeniu, precum Ralph Lauren și Oscar de la Renta.

 

Anastasia Bakhireva, Rusia

Minunata Nastya Bakhireva a devenit faimoasă la o vârstă foarte fragedă. Și totul datorită mamei sale Anne Bahirova. „Instamama” a postat pentru prima dată o fotografie a Anastasiei pe când micuța avea doar 8 luni. Acele imagini au explodat literalmente lumea virtuală. Oamenii cu experiență prezic un viitor minunat pentru fată în modeling

 

Anastasia Averbukh, Israel

Fiica faimosului sportiv Alexander Averbukh este numită cea mai frumoasă fată din Israel. Și acest lucru nu este surprinzător, cu un aspect parcă de păpușă, Nastya este chipul multor branduri populare de haine israeliene pentru copii.

Sursa: brainberries.co

Adaugă comentariu