Distrează și surprinde invitații cu fotografii originale

Distrează și surprinde invitații cu fotografii originale

Dacă sunteți în plină pregătire pentru un eveniment frumos fie acesta privat sau corporativ, atunci e momentul potrivit să includeți în programul festiv și partea de divertisment. Fotografiile sunt nelipsite de la orice sărbătoare și asta pe bună dreptate. Atunci când povestești detaliile e una, dar alta e când le revezi.

Serviciile foto au avansat atât de mult, că ades nu ținem pasul cu noile apariții. Datorită noilor tehnologii, precum sunt și cele oferite de compania Party Box Cabina Foto ce dau posibilitatea invitaților la petreceri să obțină pozele instant, evenimentele rămân a fi memorabile!

Surprindeți oaspeții cu cea mai originală sesiune foto. Fie că este vorba de nuntă, cumetrie, zi de naștere sau petrecere corporativă, alegeți să rămâneți în amintirea oaspeților dvs cu cea mai originală petrecere. Trecerea treptată de la ședințele foto de tip șablon, la cele creative și nelipsite de zâmbet sunt ultima tendință care place tuturor indiferent de statut și stare de spirit.

Nu mai e nevoie să așteptați săptămâni sau chiar luni de zile până fotograful vă dă pozele de la eveniment. Datorită cabinei foto Party Boxб oricine se fotografiază primește poza instantaneu. Mai mult deсât atât, fotografiile sunt gata imprimate în număr nelimitat, în format 10x15.

Cum funcționează o cabină fotografică? Formatul colajului și ecranul de start (prevăzut cu touch) poate fi personalizat în funcție de tipul și tematica evenimentului. Pozele se pot încărca pe loc, la alegere, pe Facebook, Twitter sau Email. Nu-i așa că aceste servicii fotografice sunt incredibil de practice?

Sarea și piperul acestor fotografii în mod cert sunt doar eroii din poze, dar pentru a crea o dispoziție bună tuturor, cabina are în dotare accesorii haioase precum: pălării, mustăți, peruci, ochelari, props-uri, dar și alte chițibușuri haioase.Un specialist calificat mereu vă poate asigura asistență tehnică fiind prezent pe durata întregului evenime.

Atuurile cabinei foto Party Box  sunt calitatea serviciilor propuse, designul unic, accesoriile diverse și tematice, dar și operativitatea cu care pozele sunt imprimate instant. Ca alternativă, pozele pot fi folosite și ca mărturie, amintire pentru oaspeți. Oricine dorește, poate imortaliza zâmbetul împreună cu amicii sau cei dragi. Fotocabina este dotată cu o cortină, adică rămâne la discreția invitaților dacă vor să lase spațiul închis sau liber, atunci când vor face mutrițe haioase în poze. În cazul persoanelor care pregătesc evenimente pentru angajații unei companii, atunci trebuie să cunoască faptul că toate pozele pot fi asociate cu logoul evenimentului, companiei sau al brandului.

O petrecere adevărată sau un eveniment important trebuie să rămână o amintire!

Contacte:

Telefon: 069173755

Email:  cabina.partybox@gmail.com

Mai multe informații puteți afla AICI 

 

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide