Renumitul Tesla face experimente la Laboratorul X

Renumitul Tesla face experimente la Laboratorul X

Ai auzit de Nicolae Tesla? Nu? Atunci îți spunem noi despre el. Nicolae Tesla a fost unul din cei mai mari fizicieni ai secolului XX, care s-a făcut remarcat prin descoperirile sale revoluționare, iar multe dintre invențiile lui sunt folosite azi de omenire. Tesla a fost interesat de electricitate și magnetism.

Probabil, te întrebi ce legătură are fizicianul din secolul trecut cu Laboratorul X? Păi bine, savanții de la Laboratorul X au elaborat un show, prin intermediul căruia explică multe descoperiri ale lui Nicolae Tesla. Astfel, vei avea ocazia să vezi cum apare fulgerul, din ce se formează aurora boreală, la ce este bun generatorul de curent electric captat din aer, creat tot de Tesla, dar și multe alte lucruri interesante. Vei afla și de ce Nicolae Tesla este numit omul care “a inventat secolul XX”, cum funcționează tramvaiele și troleibuzele și ce au în comun radioul și mașinuțele electrice.

Programul este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar cel mai mult, spectacolul va plăcea școlarilor, pentru că ei, în sfârșit, vor avea ocazia să participe la descoperirile despre care au citit în manualele de fizică. Dacă ești adolescent și nu știi cum să îți organizezi ziua de naștere, atunci acest program original și educativ este pentru tine și prietenii tăi!

Contactele echipei de la Laboratorul X le găseşti AICI

 

Foto: Laboratorul X

Adaugă comentariu

Închide