Iată care sunt cele mai bune paturi pentru copii!

Iată care sunt cele mai bune paturi pentru copii!

Baumall.md oferă copiilor de orice vârstă posibilitatea de a-și petrece timpul într-un mediu sănătos ecologic asigurând dezvoltarea multilaterală a lor. Paturile pentru copii marca BABYTIME sunt realizate din lemn masiv de fag, finisat ecologic cu ulei de in după standarde înalte de calitate.

Patuțurile BABYTIME sunt alegerea ideală pentru orice încăpere, având un design minimalist. Salteaua pentru copii este îmbrăcată cu o husă hipoalergenică din țesătură tricotată ce oferă un confort constant în timpul somnului și absoarbe șocurile generate de mișcarea corpului copilului, asigurând un somn odihnitor și neîntrerupt.

 

1. Patul Baby Time Junior este elegant, practic și a fost  creat  pentru a se adapta cu ușurință oricărui interior și design al casei, cât și a personalității copilului dvs.

 

2. Patul Baby Time Junior Plus susține tendința de Co-Sleeping, astfel încât puteți să dormiți alături de copil fără a fi deranjat de gărduț, acesta oferindu-i protecție pe timp de zi sau noapte.

3. Patul Baby Time MS este o piesă de mobilier modern dotat cu un design ce permite să explorați împreună imaginația și să decorați într-un mod personalizat spațiul de creștere și dezvoltare a copilului dvs.

4. Patul Baby Time Căsuță a fost conceput de către designerii companiei pentru a răspunde solicitărilor mămicilor care își doresc un design deosebit, dar, în același timp, și un pat mare, încăpător, practic, și de o maximă siguranță pentru calitatea somnului copilului.

6. Patul Transformer 9 in 1 este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare produse din gama variată de pătucuri destinate bebelușilor.

POZA BABYTIME TRANSFORM 9in1

 

Alege ce e mai bun pentru copilul tău - alege paturile BABYTIME!

 

Adaugă comentariu

Închide