Înscrieți copilul în concurs și el poate deveni imaginea unei linii de produse cosmetice

Înscrieți copilul în concurs și el poate deveni imaginea unei linii de produse cosmetice

După succesul răsunător și feed-back-urile pozitive pe care le-a înregistrat concursul Miss Naturalețe, Antos Cosmetică Naturală vine cu un nou concurs, doar că de data aceasta destinat copiilor.

Ideea concursului „Piciul tău vedeta noastră” a apărut spontan, atunci când am remarcat cu încântare că de cele mai multe ori, clientele Antos după ce procurau produse cosmetice pentru ele, neapărat alegeau ceva și pentru copii, indiferent că era șampon, gel, cremă etc., la început pentru a testa produsul, ca ulterior să vină repetat, iar la întrebarea dacă le-a plăcut produsul aflu istorii foarte interesante, despre cum au scăpat de eczeme cu ajutorul cremei hidratante sau de dermatita seboreică grație untului de karite", spune Tatiana Ustica, Antos Cosmetică Naturală Moldova. 

„Mă bucură faptul că tot mai mulți părinți conștientizează importanța utilizării produselor cosmetice sută la sută naturale, care nu aduc nici o daună sănătății, iar unele chiar tratează. Pozele în care fiica își vopsește buzele cu un ruj Antos sunt cea mai bună dovadă. Nici un părinte nu ar accepta să riște cu sănătatea propriului copil. Și atunci m-am gândit – ce bine ar fi să adunăm acești copilași la un loc în cadrul unui concurs destinat exclusiv lor, iar învingătorul să devină imaginea liniei de cosmetică Antos pentru copii. Nu știu cum voi, dar eu deja ard de nerăbdare să felicit pe micul învingător sau mica învingătoare".   

                                                         

Piciul tău, vedeta noastră! 

Dacă citeşti acest anunţ şi eşti părintele unui copil 0-7 ani, te invităm să îţi înscrii copilul în concurs. Nu rata şansa de a câştiga premii valoroase pentru întreaga familie ca copilul tău să devină vedeta Antos.

Regulamentul concursului:

1. Concursul “Piciul tău, vedeta noastră!” se desfăşoară în perioada 23.11.2017-31.12.2017 şi este organizat de “Antos Cosmetică Naturală”.

2. Concursul se adresează tuturor părinţilor ai căror copii cuprind vârsta 0-7 ani și folosesc produsele “Antos Cosmetică Naturală”.

3. Conform regulamentului, începând cu data de 23.11.2017 şi până la data de 03.12.2017, toţi doritorii de a participa la concurs vor expedia pe adresa info@antos.md o poză reprezentativă în care apare copilul său alături de un produs pentru copii “Antos Cosmetică Naturală”.

4. Poza trebuie să fie însoţită de datele personale ale participantului (numele şi prenumele copilului/număr de contact sau e-mail al părintelui).

5. La concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliul/reşedinţa în Republica Moldova.

6. Fiecare copil are dreptul de a participa la concurs cu o singură poză reprezentativă şi să câştige o dată.

7. Pozele vor fi încărcate pe site-ul www.antos.md şi începând cu data de 04.12.2017 va fi dat start votingului online. Toţi participanţii şi vizitatorii site-ului vor fi îndemnaţi să voteze şi să adune cât mai multe voturi, paralel continuând şi înregistrarea.

8. Votingul online, va putea fi accesat de către un utilizator unic o dată la patru ore şi va fi monitorizat de către administratorii site-ului pentru a nu se admite compromiterea acestuia sau folosirea mijloacelor frauduloase de modificare a numărului de voturi.

9. În finalul concursului, poza care va acumula cele mai multe voturi va fi declarată câştigătoare.

10. Finala şi înmânarea premiilor va avea loc în incinta magazinului Antos, în cadrul unui eveniment special.

11. Deţinătorul pozei cu cele mai multe voturi va câştiga un set de produse cosmetice pentru copii de la “Antos Cosmetică Naturală”. Va câștiga o ședintă foto, pozele vor fi utillizate în cadrul companiei Antos Cosmetică Naturală pentru pliante și banere. Totodată, şi părinţii copilului care au participat la concursul lansat de Antos vor primi un set de produse cosmetice pentru întreaga familie.

12. Câştigătorul nu va putea obţine în bani contravaloarea premiilor.

13. Toate mijloacele utilizate pentru concurs sunt alocate de compania Antos Cosmetică Naturală din venitul propriu.

14. Compania Antos Cosmetică Naturală nu este răspunzătoare de plata taxelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina câştigătorului.

 

Echipa “Antos Cosmetică Naturală” și echipa Odoraș le urează baftă tuturor participanţilor la concurs.

Foto: antos.md

Adaugă comentariu