O nouă gamă italiană de produse ECO în Moldova

O nouă gamă italiană de produse ECO în Moldova

Cunoaștem cu toții că majoritatea detergenților de spălat rufe conțin substanțe chimice sau adaosuri toxice, de aceea mulți părinți întâmpină dificultăți în căutarea unor detergenți ecologici și hipoalergenici atât pentru hainele copiilor, cât și ale maturilor.

O noutate bună pentru toți cei care acordă o importanță majoră detergenților utilizați este faptul că brandul Winni's, care se bucură de o popularitate majoră în Italia și reprezintă o linie de produse ecologice de uz casnic, este acum și în Moldova.

Brandul Winni's a fost lansat de compania italiană Madel și pune la dispoziție produse ecologice care minimizează riscul de reacţii alergice. Fiind testate de crom, cobalt și nichel, acestea sunt soluția perfectă chiar și pentru spălarea hainelor copiilor.

Produsele Winni's au o compoziție unică deoarece conțin ingrediente naturale și sunt rapid biodegradabile având un impact redus asupra mediului înconjurător. Datorită conținutului natural, agenții de curățare vegetali îndepărtează cu ușurință murdăria și conferă un miros plăcut hainelor. Iar în cazul spălatului manual, produsul acționează delicat asupra pielii mâinilor și nu produce iritații pentru că toți solvenții sunt de origine naturală.

În anul 2015, brandul Winni's a obținut locul I în Italia cu mențiunea „Producătorul celor mai ecologice produse pentru uz casnic”. Acest calificativ, alături de testările permanente ale dermatologilor, demonstrează o dată în plus că gama de produse Winni's este alcătuită din ingrediente speciale, fără utilizarea substanțelor chimice, adaosuri toxice, fosfor, conservanți sau coloranți.

Considerat unul dintre cele mai ecologice branduri din lume, Winni's are o reputație excelentă în fabricarea produselor italiene de uz casnic. De asemenea, datorită ingredientelor 100% naturale și ambalajului biodegradabil, soluțiile pentru igienizarea casei, a hainelor cât și cele pentru îngrijirea personală, ajută la îndepărtarea rapidă a petelor și bacteriilor, menținând totodată sănătatea și frumusețea pielii.

Autenticitatea produselor este dovedită de certificările bio obținute:

ICEA - atestă folosirea materiei prime din surse vegetale provenite din culturi biologice, beneficiile asupra organismului și respectul față de mediul înconjurător;

SKINECO - confirmă compatibilitatea produselor Winni's cu tipurile de piele;

VEGAN OK - demonstrează lipsa ingredientelor provenite de la animale și a testării produselor pe animale.

Pe lângă soluțiile de spălat rufe, gama de cosmetică Winni's  are o mulțime de produse de înaltă calitate, printre care: detergent lichid pentru haine delicate, detergent lichid pentru hainele copiilor, detergent lichid pentru 23, 25 sau 42 de spălări, balsam de rufe, soluție împotriva petelor, soluții pentru vase, pastile pentru mașina de spălat vase, soluție anticalcar, detergent pentru pardoseli, gel pentru WC, soluție pentru baie, soluție degresantă, soluție decalcifiant pentru mașina de spălat și pentru mașina de cafea.

Dacă aceste produse v-au trezit interes și doriți să le testați personal pentru a vă convinge de calitatea lor, găsiți toată gama de produse Winni's, acum și la prețuri speciale, în magazinul Global Store (fb: @globalstoremd) de pe str. Calea Orheiului 28/1 sau în show room-ul Angro Global Market (fb: @angroglobalmarket), care se află pe str. Calea Ieșilor 28/2.

Articole recomandate

Adaugă comentariu