Cum găseşti cel mai bun pediatru din Chișinău?

Cum găseşti cel mai bun pediatru din Chișinău?

Fie din cauza alimentaţiei, predispoziţiei genetice sau pur şi simplu pentru că sistemul imunitar încă nu este bine format, dar s-a constatat că picii se îmbolnăvesc des. Și nu trebuie să fii doctor ca să ştii că tratamentul celor mici este total diferit faţă de cel al adulţilor datorită sensibilităţilor pe care aceştia le au. Tocmai din acest considerent, alegerea unui medic pediatru este o decizie deloc uşoară, mai ales că specialiştii în domeniul medical susţin că un copil nou născut trebuie monitorizat de către un pediatru săptămânal în prima lună şi apoi lunar până la un an.

Pentru a-ţi uşura aceasta misiune, am studiat preferinţele mamelor şi am făcut un top al celor mai cunoscuţi şi mai apreciaţi medici pediatri din Chişinău. Credem că nu mai miră pe nimeni faptul că medicii buni activează acum în mare parte în clinicile private, unde sunt condiții decente de a profesa și salarii un pic mai atractive decît în clinicile de stat. Iar faptul că majoritatea instituțiilor private dispun de laboratoare bine dotate și recoltează analize atunci cînd pacientul le solicită sunt procesate imediat-cea ce este un mare plus atît pentru medic, cât și pentru pacientul investigat.

Iată topul nostru! Iar dacă cunoaşteţi doctori la fel de buni, dar pe care nu i-am inclus în listă, vă rugăm să ni-i comunicaţi:

Centrul medical ,,Pediatrica” este prima clinică cu profil pediatric din ţară, care oferă servicii specializate, menite să asigure sănătatea copilului dumneavoastră. Centrul pune la dispoziţia pacienţilor consultaţii şi investigaţii pentru următoarele specialităţi medicale: pediatrie, neurologie, dermatologie, ORL, ortopedie. Spaţiul cald, special amenajat pentru cei mici, şi specialiştii care devin prieteni cu micuţii imediat de cum au intrat pe uşa clinicii, creează o atmosferă plăcută astfel încât copiii nu se mai simt speriaţi de prezenţa lor într-o unitate medicală. Un aspect important al activităţii prestate în cadrul ,,Pediatrica” este şi educarea mămicilor  în scopul prevenirii afecţiunilor medicale la copii, printr-o monitorizare continuă a stării sănătăţii acestora. De asemenea, în acest sens, în cadrul clinicii sunt organizate săptămânal seminare pentru mămici. Centrul medical dispune de aparatură de ultimă generaţie, fiecare cabinet de specialitate fiind dotat cu cele mai moderne echipamente. De asemenea, clinica include şi un laborator medical performant, unde pot fi investigate analize generale de sânge şi urină la preţuri accesibile, iar rezultatele se eliberează în 10-20 de minute. 

Centrul medical ,,Pediatrica” se remarcă prin personalul medical foarte bine pregătit, în echipa de specialiști regăsindu-se medici de renume, precum:

- Mihai Stratulat, pediatru-neonatolog, cunoscut în rândul mămicilor datorită metodelor neinvazive de a trata virozele, bronşitele şi „pneumoniile ascunse”. Preţul unei consultaţii la doctorul Mihai Stratulat este de 350 de lei.

- Victoria Bendelîc –  pediatru.  Preţul unei consultaţii este de 300 de lei.

- Irina Batîr – medic dermatolog. Preţul unei consultaţii - 300 de lei.

- Ofelia Ivasi – medic ORL. Preţul unei consultaţii – 300 de lei.

- Anatol Moraru – medic ortoped. Preţul unei consultaţii – 300 de lei.

- Adrian Rotaru – medic neurolog- pediatru. Preţul unei consultaţii – 300 de lei.

- Valeriu Moroşanu – medic USG. Preţul unei consultaţii – 250 de lei.

Înscrierile se fac la numărul de telefon: (022) 91-15-00 sau există posibilitatea ca pacienţii să se programeze online, accesând pagina web a instituţiei. Consultaţia durează aproximativ 20 de minute.

Centrul se află în sectorul Centru, cartierul Telecentru.

Contacte:

Chişinău, str. Mioriţa 3/5

www.pediatrica.md

 

Spitalul Internaţional ,,Medpark” este primul şi cel mai mare spital privat multidisciplinar din ţară, oferind servicii complete de diagnostic și tratament în același loc: consultații în peste 50 de domenii medicale, investigații clinice și de laborator, imagistică, intervenții chirurgicale și servicii de spitalizare, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale. 

Lunar, peste 1200 de părinți aleg pediatria ,,Medpark” pentru copiii lor! Pediatrii care consultă copilașii aici sunt:

http://odoras.md/img/gallery/images/medpark%282%29.png

Vera Rusanovscaia – pediatru - anestezist – reanimatolog, medic de categorie superioară; 

Liliana Vişnevschi-Rusnac - pediatru - pulmonolog, medic de categorie superioară;

Carolina Romaşco – pediatru-anestezist-reanimatolog, medic de categorie superioară;

Olesea Vaculin - medic pediatru, categoria a II-a;

Tatiana Lozan - medic neurolog-pediatru, categoria I.

Program policlinică pediatrie: Lu-Vi 8.30-19.00, Sb 9.00-14.00. Preţul unei consultaţii este 400 de lei, iar a doua consultație la același medic este gratuită în decurs de 12 zile. Aici puteți face toate investigațiile de laborator și imagistice necesare, iar rezultatele le veți recepționa în cel mai scurt timp, fie în formă tipărită, fie on-line pe adresa de e-mail. Pentru consultațiile planice, programările se fac la nr. de tel. 022 40 00 40 (disponibil 24/24).  

Pentru urgențe medicale, linia de gardă neonatologie - pediatrie este disponibilă 24 din 24 de ore, iar în caz de necesitate, echipa este completată în cel mai scurt timp cu alți medici specialiști, cu experiență importantă în medicina de urgență.

Suntem la dispoziția ta și a copilului tău 24/7!

Spitalul se află în sectorul Râșcani.

Contacte:

Chişinău, str. Andrei Doga 24

www.medpark.md

 

Centrul medical ,,Oculus Prim” este singura clinică privată din ţară destinată atât nou-născuţilor, cât şi copiilor de până la 18 ani.

Aici puteţi beneficia de consulaţia următorilor medici pediatri: 

- Anastasia Vangheli - este recunoscută prin experienţa de lucru cu micuţii în afara ţării ( Tel-Aviv, Israel);

- Angelica Jardan – gastroenterolog-pediatru, categorie superioară.

- Rodica Bîlba – oftalmolog-pediatru, categorie superioară, doctor în ştiinţe medicale.

- Diana Munteanu –  endocrinolog-pediatru, categoria I, doctorant.

Durata consulaţiei este de 30 min.-1h,30 min., iar pentru vizita repetată efectuată în termen de mai puţin de două săptămâni, părinții vor achita doar jumătate din costul consultației.

În cadrul centrului există posibilitatea de a efectua un diagnostic computerizat, USG, investigaţii de laborator, staţionar de zi şi tratament fizioterapeutic. Fiecare pacient se poate înregistra telefonic la numerele (022) - 83-70-63; 060 211 160.

Clinica se află în sectorul Centru.

Contacte:

Chişinău, str. Alexandru Cel Bun 108/1

www.oculusprim.md

 

Centrul medical ,,On Clinic” şi-a dobândit o reputaţie excelentă fiind considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume. Compania se bucură de o experienţă internaţională ca lider în numeroase domenii medicale unice, inclusiv, în domeniul pediatriei.

Aici puteţi consulta doi dintre cei mai calificaţi medici pediatri din Chişinău:

Angela Nanii, medic pediatru;

Maria Goţonoagă,  medic neuro-pediatru.

Consultaţia pediatrilor este de 150 de lei şi durează circa 30 de minute, în funcţie de gravitatea cazului. Centrul dispune de laborator medical ultra modern, care elibezează rezultatele analizelor în cel mai scurt timp posibil. Vă puteţi înscrie la numărul de telefon (022) 03-02-22.

Centrul se află în sectorul Botanica.

 

Contacte:

Chişinău, str. Grenoble 126- E

www.onclinic.md

 

Centrul medical ,,Pro SANO” oferă o gamă largă de servicii în domeniul pediatriei şi anume monitorizarea dezvoltării normale a copilului, vaccinarea, precum și alte metode de profilaxie a bolilor şi nu în ultimul rând diagnosticarea și tratarea afecțiunilor grave.

Aici puteţi beneficia de consultaţia pediatrilor:

- Mariana Pascarencu, consultă copiii în zilele de marţi. Pentru programare formați numărul de telefon (022) 58-02-59; 

- Tatiana Peev, face zilnic consultarea copiilor. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 069 018 531.

Centrul dispune de un laborator de analize medicale la cele mai înalte standarde europene.

Centrul se află în sectorul Buiucani.

Contacte:

Chişinău, str. Alba Iulia 75/15

www.prosano.md

Sănătatea copilului este prioritatea părinţilor.  

Ţine la sănătatea micuţului tău!

 

Foto: hiveminer.com

Adaugă comentariu