Parasidose – O nouă generație de tratamente eficiente împotriva păduchilor

Parasidose – O nouă generație de tratamente eficiente împotriva păduchilor

După cum știți cea mai veche metodă prin care putem scăpa de păduchi este cea manuală, iar această tehnică a fost foarte folosită încă din cele mai vechi timpuri atât de oameni, cât și de animale. În cadrul acestei tehnici se va aplica eliminarea păduchilor manuală, de pe firul de păr, de mai multe ori pe zi, iar perioada în care vor trebui efectuate aceste actțuni se poate extinde și până la trei săptămâni. De asemenea, se presupune că existența și apariția pieptenelor de păduchi datează de aproape 9500 de ani. În acest sens, mai putem adăuga că această metodă de îndepărtare a păduchilor prin pieptănare este mai eficientă decât cea manuală.

 

Odată cu anii ’70 a fost posibilă și folosirea altor metode pentru eliminarea păduchilor și a lindinilor, folosind substanțe chimice. Despre aceste noi metode mai putem adăuga că implicau și spălarea părului cu grijă, folosind o loțiune sau un șampon, în compoziția cărora se regăseau insecticide sau substanțe ovicide. Primele produse create pentru a scăpa de păduchi și lindini au fost piretru din pulbere din frunze uscate de crizantemă și malathion.

În anul 1976 s-a facut un prim studiu care a arătat că paduchii au dezvoltat rezistență împotriva produselor folosite până atunci pentru eliminarea lor, și anume, malathion și piretru. În anul 2000 s-a constatat că păduchii au dezvoltat o rezistență mare la aceste produse chimice sintetice, iar acest lucru a dus la căutarea unor alte metode eficiente pentru a-i combate. În acest sens, au fost efectuate anumite studii pentru a găsi acele ingrediente,care,prin sinteză chimică, să poată fi eficiente în eliminarea păduchilor.
 

Noua generație de tratamente împotriva păduchilor și a lindinilor

S-a căutat crearea unor produse eficiente în distrugerea păduchilor și lindinilor (ouăle depuse de păduchi) și care, în același timp, să nu prezinte risc de rezistență la tratament. Astfel, a fost creat Parasidose expres, un produs cu ingrediente active naturale, care acționează mecanic asupra păduchilor și lindinilor prin blocarea căilor respiratorii ale acestora, ceea ce are ca urmare sufocarea și moartea lor. Aceste noi produse au marele avantaj nu sunt neurotoxice, de aceea pot fi administate de la vârsta de 3 luni la copii. În plus, acest produs acționează doar mecanic asupra păduchilor și lindinilor și astfel este eliminat riscul de rezistență al acestora. Se poate utiliza la copii peste 3 luni, la femei însărcinate sau care alăptează. Este absolut necesar ca toți membrii familiei să fie tratați în același timp.

 PARASIDOSE EXPRES Compoziţie: BIOCOCIDINE®, conservant, parfum, excipienţi. Fără parabeni, fără fenoxietanol, fără alergeni.

Cutia conține :

·         Loțiunea de tratament. Flaconul cu aplicator permite utilizarea simplă și rapidă. Lotiunea trebuie aplicată cât mai aproape de rădăcina părului, unde se află păduchii și lindinile.

·         Cască de protecție pentru păr. După aplicarea pe păr, casca previne contactul produsului cu mobilierul (canapea, fotoliu, etc.). Pentru utilizare unică și individuală. A se arunca după utilizare.

·         Un pieptene fin de oțel pentru îndepărtarea păduchilor și lindinilor moarte.

Producător : Laboratoires Gilbert, Franța.

Mod de utilizare:

1.      Aplicați produsul pe părul uscat cât mai aproape de pielea capului, îndepărtând șuvițele de păr.

2.      Întindeți uniform produsul pe pielea capului și pe toată lungimea părului.

3.      Puneți casca PARASIDOSE pe cap.

4.      Lăsați să acționeze timp de 15 minute.

5.      Scoateți casca, apoi pieptănați cu grijă părul de la rădăcină până la vârfuri cu ajutorul pieptenelui fin PARASIDOSE pentru a îndepărta paraziții morți. Curățați pieptenele după fiecare pieptănare cu un șervețel și spălați-l din când în când pentru a îndepărta păduchii și lindinile moarte.

6.      Spălați părul o dată cu șamponul obișnuit, apoi clătiți din abundență, evitând contactul cu ochii.

Tratamentul s-a încheiat.

Nu uitați, dacă un membru al familiei are păduchi, atunci trebuie tratați în același timp toți din familie!

Parasidose EXPRES – Soluția economică pentru toți membrii familiei ! Doar 1 tub, doar 1 aplicare, în doar 15 minute omoară păduchii și lindinile acestora.

 

 

Foto: pharmashopi.com; utilecopii.ro

Adaugă comentariu