Soluția rapidă și eficientă pentru a scăpa bebelușii de febră, spasme și dureri

Soluția rapidă și eficientă pentru a scăpa bebelușii de febră, spasme și dureri

În căutarea medicamentelor, în afară de calitatea și eficiența lor, trebuie să acordați atenție la naturalețea și complexitatea acțiunii preparatului. Aceste criterii sunt și mai importante atunci când copilul se îmbolnăvește. Preparatul german Viburсol îndeplinește toate aceste cerințe. Viburсol este un produs natural care, datorită compoziției sale originale, are efect complex (antiinflamator, analgezic, sedativ, detoxifiant și spasmolitic).

În viața fiecărui părinte există situații când totul este dat peste cap din cauza bolii copilului. Aceasta se poate manifesta prin febră și simptome de intoxicație, până la infecții respiratorii virale acute sau probleme ORL, probleme legate de dentiție, balonări, colici și multe alte situații. De fiecare dată acestea trezesc multe semne de întrebare: ce măsuri trebuie luate în acest caz? ce medicamente trebuie de administrat? cât de eficiente și sigure sunt unele medicamente pentru copii? dacă forma de eliberare a medicamentului va fi comodă pentru copil? etc.

Răspunsul la aceste întrebări poate fi preparatul Viburсol (Biologische Heilmittel Heel GmbH, Germania) sub formă de supozitoare. Lumânările au șase componente naturale: mușețel, belladonna, pătlagină, solanum, pulsatilla de câmp și calcium carbonicum. Toate aceste componente au fost utilizate în medicină încă de pe timpuri, pentru a trata diferite probleme de sănătate.

Deci, mușețelul ridică pragul de percepție a durerii, restabilește reglarea vegetativă în organism. Este utilizat pe scară largă pentru a reduce excitația nervoasă la copiii cu dentiție sau colică intestinală și este eficient în durerile asociate cu hipersensibilitatea și imaturitatea fiziologică a sistemului nervos al celor mici.

Belladonna este ca o completare a acțiunilor mușețelului și este o altă componentă de bază în tratamentul durerii la copii.

Solanum cu gustul său dulce-amar are un efect tranchilizant.

Pătlagina are un efect sedativ.

Pulsatilla de câmp normalizează echilibrul hormonal și este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente componente homeopate pentru anestezie.

Calcium carbonicum are un efect analgezic.

Combinația dintre aceste componente a permis crearea unui medicament care nu are analogi în compoziție și spectru de acțiune.

 

Viburсol are o acțiune complexă de:

- detoxifiere,

- anti-inflamator,

- analgezic,

- antispastic și sedativ.

Datorită acestui fapt, Viburсol este eficient la copiii cu:

- infecții respiratorii virale acute (IRVA), gripă și alte infecții care provoacă intoxicație și febră;

- colici;

- anxietate etc.

Este important de menționat și faptul că, în cazul bolilor însoțite de febră, Viburсol are un efect pronunțat de detoxifiere, fără a cauza o scădere bruscă a temperaturii. Aceasta păstrează activitatea eficientă a sistemului imunitar: sinteza interferonului, activarea fagocitozei și eliminarea toxinelor. Ca urmare, reacția inflamatorie nu este suprimată, ci revine la cadrul biologic al fluxului, împiedicând dezvoltarea diferitelor complicații inflamatorii.

Viburсol, poate fi utilizat la copii chiar de la naștere, practic fără efecte secundare (cu excepția intoleranței individuale a componentelor). Nu cauzează dependență.

 

Trebuie de amintit faptul că în prezența simptomelor amenințătoare precum:

- temperatura corpului 39⁰ sau mai mult de 3 zile;

- temperatura peste 37,5⁰ care este menținută mai mult de 2 săptămâni;

- febră cu dificultăți de respirație, durere abdominală sau în spatele sternului, cu cefalee severă, crampe;

- spasm și durere cu pierderea conștiinței sau a paloare a pielii.

ADRESAȚI-VĂ DE URGENȚĂ LA MEDIC!

 

Un alt avantaj al preparatului Viburсol este forma de eliberare. Supozitoarele asigură absorbția rapidă și ajută când este imposibil să beți o pastilă.

Toate cele descrise mai sus fac ca Viburсol să fie de neînlocuit în fiecare trusă de medicamente, mai ales în familiile în care sunt copii. Adresați-vă în farmacii!

Foto simbol: etapainfantil.com

Adaugă comentariu

Închide