5 idei perfecte pentru păstrare, care îți vor economisi loc în casă

5 idei perfecte pentru păstrare, care îți vor economisi loc în casă

Fie că avem un partament micuț, fie că suntem proprietarii unei case foarte mari, oricum ne dorim mai mult loc liber, iar lucrurile să fie ușor de depozitat. În continuare vă prezentăm câteva imagini care demonstrează 5 idei simple, dar perfecte, pentru depozitare, astfel încât să ai mai mult loc liber în locuință.

 

1. Accesoriile și bijuteriile le poți păstra comod după un tablou. Casa arată stilată, iar bijuteriile stau aranjate foarte comod, astfel încât nu întâlnești probleme atunci când dorești să alegi care cercei să-ți pui.

 

2. Un buzunărel din stofă pentru a păstra tacâmurile din bucătărie. Acest buzunărel poate fi amplasat pe cuptorul cu microunde sau chiar pe frigider. Astfel vei avea tacâmurile practic la îndemână.

 

3. Un dulap cu de toate și care se rotește în jurul axei sale. Aici poți păstra accesorii, dar îi poți pune și o oglindă.

 

4. Dacă deseori ai oaspeți, ar fi bine să aveți un pat care poate fi transformat într-un puf confortabil. Astfel nu va ocupa prea mult loc în casă și îl vei folosi doar la necesitate.

 

 

5. Un alt puf poate fi folosit pentru păstrarea încălțămintei. E foarte comod și stilat.

 

Foto: adme.ru

Adaugă comentariu