(FOTO) Idei ca să amenajezi un dormitor în care să te poți relaxa complet

(FOTO) Idei ca să amenajezi un dormitor în care să te poți relaxa complet

Primul pas pentru a amenaja un dormitor relaxat constă în luarea deciziilor: de la paşi mici cum ar fi ferestre descoperite, la alegeri mai importante precum reducerea costurilor şi a cheltuielilor. În articol găsiți câteva idei utile sugerate de specialiștii de la ikea.ro.

Amenajează un pat confortabil. Începe prin a investi într-o saltea de calitate, de dimensiuni mari. Materiale naturale precum bumbac, latex şi lână asigură un confort suplimentar şi păstrează o temperatură constantă pentru un somn odihnitor. Aşternuturile ecologice din in şi lyocell oferă confort suplimentar prin crearea unui mediu răcoros şi uscat.

Creează echilibru şi linişte. Pentru pereţi şi decor, cu cât designul este mai simplu, cu atât mai bine. Păstrează o cromatică relaxantă, cum ar fi bej neutru şi verde liniştitor. Foloseşte aceeaşi nuanţă pe fiecare perete şi fii selectiv atunci când decorezi şi expui obiectele preferate. Pentru a împrospăta aerul, foloseşte câteva plante verzi. Pe pereţii opuşi, fixează câteva cuiere vopsite, pentru a putea agăţa unele dintre obiectele preferate sau haine.

Mai mult spaţiu de depozitare şi mai puţine griji. Foloseşte un perete pentru a maximiza depozitarea cu poliţe şi bare pe care le poţi personaliza, rearanja şi refolosi. O bună organizare te ajută să găseşti ceea ce cauţi şi să cumperi doar lucruri necesare. Comodele moderne păstrează lucrurile ordonate, organizate şi fără praf. Un loc pufos, cu perne şi protecţie pentru saltea confecţionată de tine, este excelent pentru citit şi meditaţie, mai ales dacă este aşezat în dreptul ferestrei sau lângă o lampă.

 

 

Idei: ikea.ro

Adaugă comentariu