A născut 5 copii și are silueta ideală. Află cum îi reușește!

A născut  5 copii și are silueta ideală. Află cum îi reușește!

Simone Gately are 35 de ani și a născut 5 copii. Contul său de Instagram (simonegatelyfitmum5) are peste 51 de mii de urmăritori deoarece femeia demonstrează că graviditatea și nașterea nu înseamnă să-ți pierzi silueta. Simone recunoaște că este contactată în mare parte de bărbați care își doresc ca ea să le inspire pe soțiile lor ca să nu-și mai argumenteze kilogramele în plus cu faptul că au născut.

Femeia răspunde că fiecare organism este individual și suportă sarcina în mod diferit. Unor femei le este foarte ușor să-și recapete formele de până la sarcină, altora le este foarte greu, însă nu imposibil. Astfel, Simone susține că 9 ani în urmă, în timpul primei sale sarcini a adăugat foarte multe kilograme deoarece mânca prea mult. Ulterior și-a înțeles greșeala și și-a redus porțiile de mâncare, iar acum, pentru a-și păstra silueta face mai multă mișcare.

Programul lui Simone arată în felul următor: la ora 5 dimineața iese la alergat timp de o oră, mai târziu iese la plimbare cu câine, cu căruciorul și cu copii, la fel timp de o oră. Mai face și câte 30 de minute de sală de două ori pe săptămână. Părinții au decis că și copiii trebuie să aibă un mod sănătos de viață și aceștia de micuți sunt deprinși cu plimbările îndelungate pe jos. Copiii deseori „fac sport” împreună cu mama lor, fiind „greutăți” în timpul exercițiilor.

De obicei Simone mănâncă: dimineața – omletă sau cereale; la amiază salată cu somon; iar la cină pește sau carne cu legume coapte. În timpul zilei mai mănâncă și 2 banane ca gustări.

Simone este sigură că anume antrenamentele o ajută să fie mereu plină de energie și să reușească toate treburile casei.  

 

Informații și foto: zelenka.club; instagram.com

Adaugă comentariu