(FOTO) Câștigătoarea OUR LITTLE MISS MOLDOVA 2019 ne va reprezenta în Nevada

(FOTO) Câștigătoarea OUR LITTLE MISS MOLDOVA 2019 ne va reprezenta în Nevada

Andreea Lozan are doar 14 ani, dar deja ne va reprezenta țara într-un prestigios concurs de modele în SUA, Nevada. Tânăra a participat și a învins, joi, 7 noiembrie, la concursul OUR LITTLE MISS MOLDOVA 2019.

Cristina, sora mai mare a Andreei și care o ajută în cariera de modeling, ne-a povestit că Andreea este o adolescentă cochetă și foarte stilată, adoră să stilizeze orice haină cu mare grijă, practică dansul modern de mai bine de 3 ani și are o pasiune deosebită față de înot, care l-a practicat timp de 7 ani. Visează să devină model de succes, iar scopul ei principal e să ajungă pe podiumurile din Paris. Cu astfel de scop Andreea a mers la concursul international „OUR LITTLE MISS”.

Pregătirile au fost foarte intense și nu au durat 2-3 săptămâni sau luni, dar sunt pregatiri pentru marile podiumuri, după cum afirmă Andreea, au început în urmă cu aproximativ 4 ani când a intrat în lumea modei, și a început a lua parte la primele ei evenimente.

Astfel a luat primul ei titlu în anul 2016 - MINI MISS MOLDOVA 2016 la categoria de vârstă 9-12 ani. Apoi a devenit VICE TOP MODEL MOLDOVA 2018, LITTLE MISS MOLDOVA 2019 și cel mai recent titlu primit - OUR LITTLE MISS MOLDOVA 2019.

Fiind întrebată cum s-a simțit la evenimentul din 7 noiembrie, Andreea a spus că a avut foarte mari emoții, pentru că nu a participat doar ea, dar și surioara sa mai mică - Mia. Toata săptămâna împreună au analizat fiecare detaliu al rochiilor, au repetat fiecare pas pe podium și fiecare mișcare din dans, fapt care le-a ajutat pe ambele să arate tot ce au mai bun.

Andreea a mai participat anterior la evenimente precum:

  • Dream Reality din cadrul Milan Fashion Week
  • Kasta Morrely Fashion Week Iasi 
  • Odessa Fashion Week 
  • Kids Fashion Defile Odessa 

Etapa următoare după ce a câștigat OUR LITLLE MISS MOLDOVA 2019 va avea loc în statul Nevada în luna iulie 2020, și Andreea deja știe că urmează multă muncă și disciplină. „Pe voi vă rog să-mi trimiteți gânduri bune și succes, iar eu am să fac tot ce îmi stă în puteri ca să reprezint Republica Moldova astfel încât să iau premiul mare!”, a spus Andreea.

Noi îi dorim succes și așteptăm noi noutăți frumoase. Baftă Andreea!

Adaugă comentariu