(FOTO) Mamă din Moldova cu 3 copii, unul de nici un an, impresionează prin decorurile sale

(FOTO) Mamă din Moldova cu 3 copii, unul de nici un an, impresionează prin decorurile sale

Nu de puține ori ne-am convins că maternitatea le face pe unele femei mai creative și chiar mai active, aceasta reușind să lanseze mici afaceri de succes anume atunci când sunt mame. Un exemplu de acest gen este și Lilia Brinister, pentru care rolul de mămică nici pe departe nu o împiedică să-și realizeze visul – de a decora evenimente. Și vă spunem noi – se pricepe de minune, căci ne impresionează de fiecare dată cu ideile sale. Vă îndemnăm să o cunoașteți și să vedeți de la ce a pornit totul.

Lilia este mămică a trei copii minunați – Valeria de 6 ani, Amelia de 3 ani și Marius, care face un anișor în luna decembrie. Dorința de a crea ceva frumos mereu a fost undeva în adâncul sufletului. La școală era cea care venea cu inițiativa de a organiza petreceri, iar mai târziu, la serviciu, chiar și o simplă zi de naștere o organiza cu cântec și joc.

Paradoxal, dar Lilia a absolvit ASEM și a activat în domeniul bancar. Fiind in concediul de maternitate cu al treilea copil voia totuși să facă ceva frumos. „Sincer, nu pot să stau așa, să privesc un film. Vreau mereu să fiu în mișcare, să comunic cu oamenii. Și iată că am fost invitați la cumetria finuțului, și atunci am venit cu ideea de a face decorul pentru petrecere. La început parcă toți aveam o frică, dar a fost un debut reușit și foarte apreciat. Chiar de la bun început am cerut ajutor și sfaturi de la designeri. De critică nu îmi e frică, din contra este binevenită și eu țin cont de ea”, ne-a spus Lilia.

Prietena sa Liubovi i-a fost de mare ajutor. De aici și a apărut Decor LLux, dublu L - Lilia și Liubovi. „Sincer, îmi părea că o să fie mai ușor, dar după nașterea celui de al treilea copil a fost mai greu. Copil mic, care depindea întru totul de mine. Aici foarte mult m-a ajutat și m-a susțin familia, părinții mei. Bunicii stau cu copiii cât eu sunt plecată. Le sunt foarte recunoscătoare părinților pentru tot”, a recunoscut Lilia.

Așa a început a face decor, ba singură se oferea, ba din recomandarea cuiva și tot așa. „Activez de un an și jumătate. Și pot să vă zic că oamenilor le place ceea ce este frumos, fac orice pentru ca sărbătoarea copilului să fie frumoasă. Desigur, unii optează pentru ceva mai pompos, alții pentru ceva mai mediu. Sunt unele persoane care spun că „Iată vreau așa decor fix ca în imagine! Bine, facem!”. Alții vor ceva nou și atunci conlucrăm. Sunt unii mai capricioși, alții zic că au încredere în ceea ce fac. Cred că anume așa e cel mai bine, căci în astfel de caz totul vine de la sine - ușor, liber, cu un rezultat frumos”, povestește Lilia din experiența sa.

Când alege ceva nou, Lilia se uită ce propune internetul, se inspiră și din lucrările altor colegi, și desigur, are propriile idei foarte inspirate. Multe obiecte le confecționează singură, dar și multe le procură. „La noi sunt prețurile cam exagerate, de aia, când am posibilitatea, procur și de peste hotare”, a mai spus mămica cea creativă.

Lucrările sale le puteți vedea pe pagina Facebook - Decor LLux. Iar mai multe detalii puteți afla apelând la 079480517.

 

Foto: Irina Spinei

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu